| RAY a întrebat:

Daca crezi in existenta lui Dumnezeu ai credinta fata de Dumnezeu, da sau nu?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

"Tu crezi ca Dumnezeu este unul si bine faci; dar si dracii cred… si se infioara!" (Iacov.2:19)
Nu este suficient a crede in existenta lui Dumnezeu. Aceasta nu este credinta care duce la mantuire.

10 răspunsuri:
| DevilNight01 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin "credinta" daca crezi in existenta lui dumnezeu crezi ca si el exista dar asta nu inseamna ca il si sustii, adica esti de acord cu faptul ca exista dar asta nu inseamna ca si il placi.

| RAY explică (pentru DevilNight01):

Isi dau un exemplu, se afirma ca romanii cred in Dumnezeu dar nu au credinta, desi numai sunt crestini?

| DevilNight01 a răspuns (pentru RAY):

Eu fac parte din acele persoanehee hee) eu nu ma consider dar tot port o cruce si in plus. Religia nu se schimba asa de usor, cred. Nu am incercathee hee)

| RAY explică (pentru DevilNight01):

Te ai nascut intr o familie crestina? niciodata nu ai pus la indioala nimic in ceea ce priveste religia ta?

| DevilNight01 a răspuns (pentru RAY):

Tocmai ti-am spus ca eu nu cred... Merg pe faptul ca ce nu vad sau macar este explicat stiintific pai nu cred si da... Toti din familia mea crede in afara de mine si fratele meu dar tot crestin sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credință înseamnă să crezi în Dumnezeu.Nu să mergi la biserică, să te rogi sau alte lucruri.Deci practic tu ai zis același lucru sub două forme.

| AC4S4 a răspuns (pentru DevilNight01):

Crestin este cel care crede in Isus Hristos.

| RAY explică (pentru anonimg):

Trebuie si fapte asa e

| RAY explică (pentru AC4S4):

Asta cu crezutul sunt multi dar cu faptele sunt putini

| Logann a răspuns:

Dar cine era telefon?