anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca dumnezeu apare in fata voastra si va cere sa ucideti primele 10 persoane pe care le intalniti o faceti? Da sau Nu. Din moment ce e dumnezeu, poate sa va ceara orice.

27 răspunsuri:
| ZK a răspuns:

Nu, normal ca nu.Eu nu ucid pe gratis.Doar daca imi da ceva.

| harciog a răspuns:

Ii voi cere un singur lucru si anume sa faca in asa fel ca cele 10 persoane sa atenteze la viata mea.

| EmaS a răspuns:

Dumnezeu nu ne indeamna sa ucidem pe nimeni. Din contra, El ne invata sa iubim pe cei ce ne urasc.

| Allrc24 a răspuns:

Nu va cere asa ceva niciodata Dumnezeu. Dumnezeu este iubire, dreptate si mila.

Răspuns utilizator avertizat
| Hombre a răspuns:

Da, pentru ca sigur imi va scoate in cale pe cei care nu merita sa mai traiasca si trebuiesc trimisi la reciclare. laughing

| Hombre a răspuns (pentru ZK):

Normal ca-ti va da, un pistol.laughing

| ZK a răspuns (pentru Hombre):

Nu prea m-as multumi cu atat.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da de ce ar veni el sa-mi spuna mie treaba asta cand poate s-o faca si singur?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

I-as spune sa se dea dracu', fara bere nu misc nici macar un deget. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Daca ai citit Biblia scrie ca la pus pe Avraam sau nu mai stiu exact pe cine sa isi sacrifice fiul..Acesta a acceptat. Dar a fost doar un test pentru el sa vada cat de mult il iubeste pe Dumnezeu. Dumnezeu nu ne-ar pune niciodata sa facem asa ceva, doar daca ne-ar testa. dar sigur ca in momentul in care suntem pe cale sa omoram respectiva persoana ne-ar oprii

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si daca nu te opreste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

O faci. dar acest lucru nu se va intampla..Defapt 99% din populatie poate si eu ca nu ma consider asa crestin nu stiu sigur nu ar faceo..trb sa fii un crestin adv ca sa faci asa ceva pentru Dumnezeu adica un Sfant pentru ca Dumnezeu nu ar da acest test la orice om iti dai seama..care vor fi frt putini. dar ca sa ai viata vesnica trebuie sa nu faci pacate grave si daca ai pacatuit k oricum toti pacatuim sa ne rugam k vom fi iertati.

| TheLostAngel a răspuns (pentru ZK):

Pai cu ce sens sa mai ceri ceva daca te sinucizi Doamne laughing)

| TheLostAngel a răspuns:

Gaia nu prea am cum sa-ti raspund deoarece Dumnezeu nu-ti va cere niciodata sa te sinucizi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheLostAngel):

Nu am zis nimic de sinucidere. Am zis de ucidere.

| TheLostAngel a răspuns (pentru anonim_4396):

Aa ok am intelez eu gresit dar raspunsul ramana cam la fel Dumnezeu nu iti va ceri sa iti ucizi aproapele din contra el spune sa-l iubesti ca pe tine insutiwinking

| fiosel a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Dumnezeu la incercat, sa-i vada credinta, dar nu la lasat sa-si omoare fiul, dumnezeu ie IUBIRE niciodata nu-ti va cere sa iei viata cuiva pentru ca el insusi ie VIATA

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheLostAngel):

Din moment ce e dumnezeu, poate sa ceara orice. In biblie el cere sa ucizi anumite persoane deci partea cu " el nu ar cere asa ceva" cade din start.Nu mai bine zici direct ca nu vei face asa ceva laughing?

| TheLostAngel a răspuns (pentru anonim_4396):

Care parte din biblie ai citit-o eu am vazut decat in vechiul testament nu si in noul unde iisus a spus sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti
eu nu vreau sa ma cert cu tine si iti urez un Paste Fericit alaturi de cei dragibig grin

| madalina2222 a răspuns:

Stiti ca in vechiul testament Dumnezeu i-a cerut lui David sa-si ucida fiul ca sa ii incerce credinta da totusi la oprit. poate Dumnezeu iti va aparea in fata si iti va cere asta dar sigur la prima incercare te va opri de ce? fiindc chiar el a zis o porinca,, sa nu ucizi"

| ZK a răspuns (pentru TheLostAngel):

Nu sa mă sinucid, sa ucid.

| Username1996 a răspuns:

Ce intrebare prosteasca, fffuuu.

| thecakeisalie a răspuns:

Daca utilizatorul Gaia da dovada de o ignoranta debordanta, asta inseamna ca ar trebui sa o facem si noi?

| nimeeee a răspuns:

Dumnezeu nu se arata. daca s-ar arata noi am fi morti! si Dumnezeu vrea sa aduca oamenii la El sa se increada in El nu sa omoare oamenii! ce-i cu intrebarea asta?raised eyebrows

| nimeeee a răspuns:

Nu poti sa il ucizi pe D-zeu tu gandesti ce spui? sau dracu gandeste pentru tine?laughing serios...este cea mai mare prostie ce ai spus tu!

| nimeeee a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Ii zice lui Avraam sa-si omoare fiul sa vada daca chiar crede in El!winking