Ce imbecil mai e si tibetanul ala (in ipoteza nedemonstrata ca aberatiile chiar au fost scornite de un tibetan). Daca inceteaza campurile electromagnetice toate corpurile solide se fac terci iar Soarele devine stea neutronica, asa ca nu ar mai ramane nimeni sa observe nimic. Nici macar vreun iepure sau vreun scorpion.
Aberatie preluata de pe un lovendal rusesc. Desigur, cu mare efect la creduli si persoanele fara cunostinte elementare de fizica.
Uite ce zice Dumnezeu:
Cred ca da, mi-e asa firca, asta din cauza pacatelor noastre, pentru ca le practicam si nu vream sale lasam!
http://www.youtube.com/watch?v=EwOO4ty3hIg&feature=player_embedded
nu-s, oricum mi-e frica, totul e in mina lui Dumnezeu, Atotputernic.
? nu stiai ca Isus vorbeste prin oameni? prin Duhul Sfant?
Ba da. Si oricine spune ca a vorbit cu El, inseamna ca a si facut-o. Uita-te inca o data la videoclipul ala. "Dumnezeu mi-a vorbit in timp ce spalam vasele". Stii ce e ala un pamflet?
De escroci ai auzit? De atei care ironizeaza religia si spun ca au vorbit cu Cel De Sus? De alienati mintal? etc?
? nu crede tu! dar Dumnezeu pedepsete grav pe neascultatori. Ce s-a intamplat cu America pentru ca sustine abortul!
si homosexualitatea? si fac tot felul de minuni, ce face Dumnezeu? l-a trimis pe ''Sandy''
http://www.youtube.com/watch?v=O3lEvGLOfYo&feature=player_embedded
M-am lamurit cu prima parte a textului din filmulet: "The Lord Jesus spoke to me when i was doing dishes last weekend". Bine ca nu facea altceva si i s-a aratat Sfanta Treime. Lumea e plina de prosti care habar nu au de notiuni elementare de fizica, dar se trezesc peste noapte mari profeti. Atata timp cat calendarul de la XP merge pana in anul 2099 eu zic ca nu are rost sa ne temem ca vine sfarsitul lumii sau ca va muri un numar mare al populatiei. Mai multe sanse are ca sa scada dramatic populatia lumii in urma unui virus letal decat in urma unei asemenea aberatii ca "zona zero". In cel mai rau caz o sa moara de ras si cam atat.
Am inteles, esti troll. Nimeni nu poate fi atat de tampit. Incep sa iti raportez activitatea.
Esti ateu? daca da atunci nu vei avea scuza in ziua Judecatii, ma rog sa nnu fie prea tarziu pentru tine.May God bless you beloved.
Nu mai raspunde, o sa iti raportez raspunsurile unul dupa altul.
Nu sunt ateu. Iar tu nu esti credincioasa, ci credula. Una e sa citesti Biblia, si alta e sa citesti youtube.
"The Lord Jesus spoke to me when i was doing dishes last weekend"
Trolli, aman 2
Iubire, tu nu cunosti nimic, e oricum peste puterea umana sa vezi credinta din sufletul altuia. Altcineva ne judeca si ne apreciaza credinta.
Omule vroiai sa ii dau un raspuns normal asa incepe filmuletu postat de ea
Total eronat. Daca inceteaza campul electromagnetic al Pamantului pentru o anumita perioada de timp acest lucru nu afecteaza absolut deloc corpurile solide si cu atat mai putin Soarele. Singurele posibile efecte negative ar fi la nivelul fiintelor vi, dezorientare ce poate provoca in cazuri extreme chiar extintia in masa a anumitor specii. Iar singurul mod in care ne poate afecta pe noi este intreruperea curentului electric, iar aceasta survine doar in cazul in care Pamantul este lovit serios de o furtuna solara.
Asta una la mana, al doilea lucru este faptul ca Soarele nu poate sa devina stea neutronica, cu atat mai putin datorita intreruperii campului gravitatonal al planetei. Masa Soarelui este de aproximativ 1, 9891×1030 kg, pentru ca Soarele sa poata deveni stea neutronica masa ar trebui sa fie de cel putin trei ori mai mare. Tu imi spui mie ca o stea de marime medie poate deveni stea neutronica? Si ma rog in urma carui fenomen se poate ajunge la aceasta transformare miraculoasa?
In urma fenomenului miraculos de incetare a campului electromagnetic al tuturor obiectelor, deci si al fortelor de respingere intre protonii din Soare. El n-a zis ca inceteaza campul Pamantului, a zis ca inceteaza campul tuturor obiectelor, deci si al atomilor/protonilor.
Chiar si in acest caz fenomenul expus de dumneavoastra nu ar avea loc. Soarele nu poate sa devina stea neutronica, neavand masa suficient de mare pentru acest lucru.
Ba da, s-ar putea intampla, ca daca nu se mai resping intre ei protonii si normal ca se strang intr-un fel de nucleu atomic de proportii astronomice. Si din lipsa de alta eticheta mai desteapta pentru minunea asta o numim stea neutronica. Si normal ca in realitate nu se poate intampla asta, deoarece protonii se resping intre ei. Eu vorbeam in ipoteza ca s-ar intampla o minune si ar inceta campul electromagnetic al tuturor obiectelor.
Ar deveni gaura neagra in acest caz, nemaiexitand absolut nicio bariera de potential.
Ce vrei sa zici ca Dumnezeu nu poate vorbi cuiva? daca a vorbit printr un magar? vezi asta e problema Dumnezeu vb si AZI si oamenii nu vor sa sculte, gasesc motive pentru ca traiesc in pacat si se ascund de fata Lui Dumnezeu, dar trebuie sa stim ca Dumnezeu ne vede oriunde am fi.