Asta ai inteles? Esti pe langa. Reciteste raspunsurile, poate a doua oara te prinzi.
Da asta am inteles, atefel nu te ai opune sau ai comenta impotriva lui Dumnezeu.
Acum 15 ani, auzisem la televizor o calugarita care spunea ca i-a vorbit Maica Domnului si o avertizase ca pana la sfarsitul anului trei zile apocaliptice vor lovi Pamantul. Mortii se vor ridica, oamenii vor orbi, multa lume va pieri.
Poate ca Dumnezeu vorbeste unor oameni, celor alesi. Nu stiu, nu pot sa neg. Tot teologic vorbind, prin altii vorbeste Diavolul (dandu-se Dumnezeu), nebunia, rautatea (cum e cel din videoclip, care ridiculizeaza divinitatea spunand ca i-a vorbit cand spala vase). Dar pentru cei creduli, oricine spune ca a vorbit cu Dumnezeu, inseamna ca a si facut-o. Pentru tine, falsii profeti sunt confidentii lui Dumnezeu. Daca eu iti spun maine ca mi-a vorbit Dumnezeu si ne-a spus sa fugim din tara, tu ai fi dispus sa iti pregatesti deja bagajele, nu? Crezi fara discernamant orice si pe oricine, e adevarat?
Nu merge asa, da, trebuie sa fim atenti la falsii profeti. Vom vede ce se va intampla, vrei sa astepti sa crezi?