Cine te opreste?
Tu poti sa te rogi cui vrei si cum vrei... daca asta vrei.
A ca o sa vina niste exemplare sa iti zica ca ortodoxia e religia aia buna si corect doar pentru ca ei sunt ortodoxi, asta e altceva.
Nu. De ce ai vrea sa faci asa ceva? Sa te rogi cu cei de alte religii sau credinte e un pacat extrem de grav.
Dacă se roagă tot lui Dumnezeu, nu e păcat deloc sa se roage cu alții de alte credinte.
Dacă crezi că Allah e Dumnezeu de ce nu te convertesti la islam?
A spus sa se roage ca un musulman, nu sa se roage lui Allah. În plus, eu am spus "DACĂ SE ROAGA TOT LUI DUMNEZEU", nu lui Allah. Înțelegi numai ce vrei tu.
Da, fa si tu cum au facut palestinienii acum 4 zile cand s-au baricadat in Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim cu pietre si artificii si acum se dau victime ale abuzului politiei israeliene.
Oare cati oameni mor zilnic si sunt suprimati in numele lui Allah?
E religia pacii Islamul asta. Da, poti sa faci ce doresti. Dar stii cum spune proverbul. Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard!
Cine nu este cu Hristos, este impotriva Lui; cine nu aduna cu Hristos, risipeste! Nu poti fi si cu Dumnezeu, si cu dracul mahomedan! Islamul este inchinare la draci. "Ca toti dumnezeii neamurilor sunt demoni(idoli); iar Domnul cerurile a facut" - Psalmul 95, 5
Nu.Musulmanii nu cred in divinitatea lui Iisus.Prin urmare, nu poti sa fii crestin si sa te rogi ca un musulman.Trebuie sa alegi ce vrei sa fii.
Musulmanii nu cred ca Iisus este Fiul divin al lui Dumnezeu, iar oricine se roaga ca un musulman, neaga Sfanta Treime.Doctrina lor se numeste tawheed.De asta, nu prea ai cum sa te rogi la Dumnezeul din crestinism ca un musulman.
Nu am prea înțeles întrebarea. Adică sa se închine în felul unui musulman sau sa se închine lui Allah? Adică, doar ca stil de închinare dar sa se roage lui Dumnezeu, nu cred ca e păcat, dar nu știu în ce mod se închină ei, trebuie sa recunosc.
Daca se roaga Dumnezeului său creștin pentru ce sa se mai roage cu un musulman? Ce rost au rugaciunile in comun daca te rogi la 2 dumnezei diferiti?
Nu ai spus numai de musulmani mai sus, ai zis de cei cu alte religii sau credinte
Dacă se aplica la musulmani se aplica la orice altă religie.
Anonymous1247 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: