Au mai fost puse intrebari de genul. Nu mai amestecati stiinta cu religia.
Oamenii care ii considera schizofrenici pe cei care vad infatisari nu sunt aceeasi care sunt fanatici ai divinitatii.
Preotii de exemplu nu o sa ii considere pe ăstia nebuni, ci mai degraba aia care lucreaza in domeniul medicinei
Foarte buna intrebarea
Daca nu esti medic psihiatric de ce intrebi?
Daca esti medic psihiatric de ce nu stii?
Daca toti care cred in Dumnezeu ar trebui internati la psihiatrie, ar insemna ca peste 90% din populatia Romaniei sa fie in spital.
Si? Asta inseamna ca ii baga imediat la spitalul de nebuni? Si eu vad noaptea sobolani in camera, dar asta nu inseamna ca nu sunt acolo. Viziunile asta sunt facute de subconstientul unei persoane pentru a se acomoda pentru ceea ce urmeaza, omului fiindu-i frica de necunoscut. Sunt metode prin care omul incearca sa desluseasca misterul vietii
Deoarece acesti "ingeri, demoni si Iisusi" spun multe dar nicio informație utilă.
Ray vine cu teoria "vederii de sunete" : "A vedea sobolani e una a vedea ca ei comunica cu tine e altceva"
Ray separa "comunicarea" de "înțelegere"... ca si cum rostul comunicării nu este înțelegerea a ceea ce se spune ci doar de a face gălăgie. Probabil Ray ne crede cretini si ne lălăie in nestire, iar cine îl deranjează cu întrebări este ignorat. Cică știe drumul către "number one"... ne da lumină.
NGheorghe nu m-am exprimat bine, am vrut sa spun, una e sa isi imaginezi un sobolan, alta e sa vorbesti cu un sobolan, sunt lucruri diferite, a te ruga unei icoane este ok, a spune ca icoana a vorbit cu tine e o problema
Pentru ca acesti oameni sunt in general fanatici, obsedați. Vorbesc neintrebat despre subiecte controversate de genul si incearca sa convinga obsesiv ca trebuie sa credem in ce vor ei. Il descriu pe dracu exact cum e in carti pentru ca l au văzut întâi acolo apoi au halucinat. Nu e nimic real. E doar gura de ei, cred si plictisesc cu credința dar sunt paraleli cu stiinta.
Cum sa vezi sobolani noaptea prin camera? )) Ti-e frica de intuneric? Ca altfel nu inteleg.
Iisus a spus că vor apare Iisusi falși adică oameni care pretind a fi Iisusi. Si eu i-aș considera schizofrenici. Îngerii si demonii si Iisus nu sunt prosti să se arate. Ultimul semn a fost cel al lui Iona. Îngerii si demonii acționează în culise.
DeProfundis99 întreabă: