| ShowTim3 a întrebat:

Daca fumez se supara Dumnezeu pe minehee hee
Precizez ca
1.Nu sunt disperat, deoarece sunt un om rational si 12 lei pentru 20 de tigari? Mai bine fumez o soseta dupa ce o folosesc 10 zile si o las la uscat.
2.Mereu m-am considerat un om care stie cand sa nu exagereze, ce exagereaza, desi am o varsta mai mica, pot sa zic ca am avut norocul ca Dumnezeu sa imi dea o mite mai evoluata (... sincer cosider ca ma port mult mai matur cu lumea reala, pe site sunt alta persoana deoarece pot sa "ma fac de ras " pentru amuzamentul vostru, oarecum.
3. Fumez 1-2 pe zi si tigari destul de slabe (uneori nu fumez, deoarece nu am chef, fumez cand sunt stresat, sunt mai mereu, dar de obicei ma calmez cu muzica, filme, prieteni, fotbal si alte din astea )
4.Nu fumez de ochii lumii, adica chiar nu suport sa fumez pentru a ma da mare si de obicei o "ascund " adica cam 10-20% fumez cu lumea (in spatele blocului sau intr-un bloc )
Intrebarea este fac ceva rau? (Sunt convins ca toti o sa zica da ) Dar totusi sunt moderat si stiti cum e, totul e bun, cu o limita normal, cand depasesti limita, parerea mea cazi in pacat.
Cate pot sa fumez ca sa nu imi dauneze sanatatii? Adica tata fuma 2 pachete pe zi si a fumat 30 de ani si nu are nimica (sa lasat pentru ca a zis ca a fumat pentru 3 vieti )
PS: Precizez ca fumez de obicei din astea slabe si nu sunt disperat, nici nu o sa fiu pentru ca stiu ce inseamna sa te imbonlavesti din cauza tigarilor, mi-au murit mai multe rude din cauza asta si altele sunt bonlave (acum au cancer nu stiu din ce cauza, nu din cauza tigarilor neaparat )
happyCe ma sfatuiti, eu oricum o sa mai trag una slaba.
Aia de 12 ani sa nu mai dea mesaje ca nu am chef sa ma critice cineva care nu a fumat niciodata (din astia mici ) si sa imi zica ce le-au zis parintii.

13 răspunsuri:
| Rapunzell a răspuns:

Mai intai trebuie sa-ti pui intrebarea de ce s-ar supara Dumnezeu pe tine?
1. Fumatul face rau trupului, il intoxica, provoaca boli si uneori ucide. Ce este trupul? Este Templul Duhului Sfant. Concluzia: fumatul ataca Templul Duhului Sfant.
2. Fumatul este o patima, chiar daca cei mai multi fumatori spun ca se pot lasa oricand. Patima reprezinta puterea celui rau asupra omului. Este bine sa aiba cel rau puterea asupra noastra? Nu! De ce? Pentru ca ne indeparteaza de Dumnezeu.
3. Fumand, nu atentezi doar asupra propriei sanatati, ci ii imbolnavesti pe cei din jur. Treci pe strada si sufli in vant un fum de tigara pe care il trage in piept un copil de langa tine. Este acesta un act de egoism si iresponabilitate? Este! Ii plac lui Dumnezeu astfel de lucruri? Nu!
4. Fumand, contribui cu brio la degradarea mediului inconjurator. Ce este mediul inconjurator? Este casa pe care a creat-o Dumnezeu pentru oameni. Ii place lui Dumnezeu sa ii imbacsesti creatia? Nu ii place happy

Ce te sfatuiesc eu este sa nu mai fumezi, pur si simplu. Dar pe tine te doare-n cot de ce-as putea spune eu sau altul.

| KodrutZ a răspuns:

In curind nu vei mai fi moderat. Chiar si o tigara dauneaza sanatatii. Vei fi disperat, chiar si fara sa iti dai seama. Companiile de tigari nu baga aiurea atitea miliarde in research facut cu psihologi si chimisti, iar industria autohtona de tutun nu a cazut degeaba.

P.S. Am fumat citeva pachete la viata mea, nu am simtit niciodata nevoia sa revin la ele, am fumat si ceva ierburi (mai mult sau mai putin legale pe tarimurile noastre), cit si narghilea. Chiar daca uneori am simtit usoare nevoi de a reveni la ele, nu am folosit scuza cu "las' ca e moderat" pentru a ceda tentatiei. Imi e foarte clar ca fumatul e unul dintre cele mai cretine vicii si de obicei gindesc cu ce am intre umeri (deasupra gitului, nu gitul tongue).

| Anonymus314 a răspuns:

Se zice ca tigara e penisul diavolului, daca-ti place, trage-n voie rolling on the floor

| FărăCapsLock a răspuns (pentru Anonymus314):

Cât de idiot poți să fi. Nu-mi e de mirare că încă mai crezi în Dumnezeu.
PS: Ia și citește despre țigare, în caz că nu știai. http://en.wikipedia.org/wiki/Cigarette

| Anonymus314 a răspuns (pentru FărăCapsLock):

Mai idiot ca tine nu-i nimeniwinking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| DorelSudoru a răspuns:

Bagale in tine...n-am nimic inpotriva si nici nu o sa te judec(pentru ca nu am de ce)
Cati ani ai?

| KirigayaKirito a răspuns:

Buna! Daca fumezi asta nu inseamna ca eu te condamn doar iti zic ca chiar nu te ajuta cu nimic.Sincer parerea mea e ca iti irosesti minute din viata care mai tarziu nu o sa mai fie si o sa regreti.
Nu sunt genul care sa iti zica nu fuma ca mori sau ca nu e bine.doar iti dau un sfat prietenesc ca daca fumezi nu o sa te ajute cu nimic si deja m-am plictisit de faza:Ma plictisesc, merg la o tigara...
Oricum nu iti zic sa nu fumezi.e decizia ta ca nu pot spune ca nu am luat si eu in gura asa o data dar oricum pana la urma o sa devina plictisitor.
P.S:Tatal meu fumeaza 3 pachete pe zi iar la 40 de ani nu mai are nici un dinte decilaughing, asta face tigarile cu omul sa nu mai zic ca plamanii lui sunt praf.acum ca tot tiam scris atat eu ies la o tigara laughing.Ai grija de tine!

| Sabin91 a răspuns:

Inainte sa se supere sfantul ''dumneZeu'' se va supara pe tine sfanta ''Sanatate''winking
p.s: sfatul meuwinkingingrijeste'te de sanatate!

| MonsterEnergy a răspuns:

Si mama fumeaza de vreo 30 de ani si nu are nimic.Si eu fumez 1-2-3 tigari pe zi si nu vad nici o diferenta.In opinia mea 1-2 tigari pe zi e o cantitate infima, care nu iti dauneaza.De obicei fumez pentru ca ma relaxeaza si imi descarc nervii happy.Si de tigari slabe, nu stiu ce sa zic. Dunhill Red sunt cele mai tari aici in Tulcea si abia le simt...plus ca mi se face greata de ele dupa 2-3.Prefer kent 8 pentru ca sunt echilibrate si le simt cu adevarat.Si camel black pentru ca sunt groase si pentru pachet laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se supara organsimul tau la 50 de ani te trezesti ca ai boli de inima / de circulatia a sangelui / de plamanii tusesti vreo o ora dimineata isi dai duhul din tine afara / zici 10 lei dar adunati faci ceva cu ei practic tu arzi baniii fiecare face ce vrea da nu-i bine pentru organism si buzunar

| devilmilan a răspuns:

Lasa-te de fumat am 18 ani jumate am fumat si e aiurea happy si am fumat 2 ani si ceva big grin