Si mama fumeaza de vreo 30 de ani si nu are nimic.Si eu fumez 1-2-3 tigari pe zi si nu vad nici o diferenta.In opinia mea 1-2 tigari pe zi e o cantitate infima, care nu iti dauneaza.De obicei fumez pentru ca ma relaxeaza si imi descarc nervii .Si de tigari slabe, nu stiu ce sa zic. Dunhill Red sunt cele mai tari aici in Tulcea si abia le simt...plus ca mi se face greata de ele dupa 2-3.Prefer kent 8 pentru ca sunt echilibrate si le simt cu adevarat.Si camel black pentru ca sunt groase si pentru pachet
Buna! Daca fumezi asta nu inseamna ca eu te condamn doar iti zic ca chiar nu te ajuta cu nimic.Sincer parerea mea e ca iti irosesti minute din viata care mai tarziu nu o sa mai fie si o sa regreti.
Nu sunt genul care sa iti zica nu fuma ca mori sau ca nu e bine.doar iti dau un sfat prietenesc ca daca fumezi nu o sa te ajute cu nimic si deja m-am plictisit de faza:Ma plictisesc, merg la o tigara...
Oricum nu iti zic sa nu fumezi.e decizia ta ca nu pot spune ca nu am luat si eu in gura asa o data dar oricum pana la urma o sa devina plictisitor.
P.S:Tatal meu fumeaza 3 pachete pe zi iar la 40 de ani nu mai are nici un dinte deci, asta face tigarile cu omul sa nu mai zic ca plamanii lui sunt praf.acum ca tot tiam scris atat eu ies la o tigara .Ai grija de tine!
Cât de idiot poți să fi. Nu-mi e de mirare că încă mai crezi în Dumnezeu.
PS: Ia și citește despre țigare, în caz că nu știai. http://en.wikipedia.org/wiki/Cigarette
Lasa-te de fumat am 18 ani jumate am fumat si e aiurea si am fumat 2 ani si ceva
Se supara organsimul tau la 50 de ani te trezesti ca ai boli de inima / de circulatia a sangelui / de plamanii tusesti vreo o ora dimineata isi dai duhul din tine afara / zici 10 lei dar adunati faci ceva cu ei practic tu arzi baniii fiecare face ce vrea da nu-i bine pentru organism si buzunar
In curind nu vei mai fi moderat. Chiar si o tigara dauneaza sanatatii. Vei fi disperat, chiar si fara sa iti dai seama. Companiile de tigari nu baga aiurea atitea miliarde in research facut cu psihologi si chimisti, iar industria autohtona de tutun nu a cazut degeaba.
P.S. Am fumat citeva pachete la viata mea, nu am simtit niciodata nevoia sa revin la ele, am fumat si ceva ierburi (mai mult sau mai putin legale pe tarimurile noastre), cit si narghilea. Chiar daca uneori am simtit usoare nevoi de a reveni la ele, nu am folosit scuza cu "las' ca e moderat" pentru a ceda tentatiei. Imi e foarte clar ca fumatul e unul dintre cele mai cretine vicii si de obicei gindesc cu ce am intre umeri (deasupra gitului, nu gitul ).
Mai intai trebuie sa-ti pui intrebarea de ce s-ar supara Dumnezeu pe tine?
1. Fumatul face rau trupului, il intoxica, provoaca boli si uneori ucide. Ce este trupul? Este Templul Duhului Sfant. Concluzia: fumatul ataca Templul Duhului Sfant.
2. Fumatul este o patima, chiar daca cei mai multi fumatori spun ca se pot lasa oricand. Patima reprezinta puterea celui rau asupra omului. Este bine sa aiba cel rau puterea asupra noastra? Nu! De ce? Pentru ca ne indeparteaza de Dumnezeu.
3. Fumand, nu atentezi doar asupra propriei sanatati, ci ii imbolnavesti pe cei din jur. Treci pe strada si sufli in vant un fum de tigara pe care il trage in piept un copil de langa tine. Este acesta un act de egoism si iresponabilitate? Este! Ii plac lui Dumnezeu astfel de lucruri? Nu!
4. Fumand, contribui cu brio la degradarea mediului inconjurator. Ce este mediul inconjurator? Este casa pe care a creat-o Dumnezeu pentru oameni. Ii place lui Dumnezeu sa ii imbacsesti creatia? Nu ii place
Ce te sfatuiesc eu este sa nu mai fumezi, pur si simplu. Dar pe tine te doare-n cot de ce-as putea spune eu sau altul.
Inainte sa se supere sfantul ''dumneZeu'' se va supara pe tine sfanta ''Sanatate''
p.s: sfatul meuingrijeste'te de sanatate!
Bagale in tine...n-am nimic inpotriva si nici nu o sa te judec(pentru ca nu am de ce)
Cati ani ai?