In Biblie Dumnezeu spune ca oamenii sunt PACATOSI, DAR in Biblie mai scrie ca TATAL rautatilor este Diavolul, ( Satana, Dracul, Lucifer).
E treaba noastră ce face Dumnezeu? Trebuie să ne dea socoteală?
Noi suntem vinovați fiindcă am căzut ispitei lui, nu e vina lui în totalitate ci și a noastră ca umanitate. Eu dacă îmi înșel soțul nu dau vina pe Diavol ci pe mine că am căzut cursei lui, însă asta nu înseamnă că el nu va fi tras la răspundere.
Poate dar Dumnezeu este Drept asa ca il lasa pe Satana sa-si demaste caracterul in fata intregului univers ca la VREMEA HOTARATA sa aplice si pedeapsa.
Omul A HOTARAT sa fie de partea Satanei prin comportament asa ca numai individual se poate schimba alegerea. Fiecare ALEGE in dreptul lui, cu Satana sau cu Dumnezeu.
Cum 46 minute | LOVW a răspuns:
Înainte de a-L judeca pe Dumnezeu că nu ajută copiii din Africa sau țara noastră ar trebui să ne gândim la starea de păcat a omenirii. Dacă omul era un sfânt numai existau cazurile acelea. Corupția, furtul, nu sunt plăcute Lui iar alții trebuie să suporte consecințele groaznice a păcatului altuia. Credeți că Dumnezeu nu și-a relevat voia în Cuvântul Lui, faptul că alții n-o respectă nu-I vina Lui ci a noastră. Și măcar ați dat ajutor celor care sunt în nevoie ca să Îl dați pe Dumnezeu de vină, dacă ai da, și alți ar da din banii lor altora care nu sunt atât de înstăriți ca noi putem să-L învinovățim dar altfel NU!
Ați citit vreodată Osea?
În ea se spune că o lume plină de păcat fără cunoștință de Dumnezeu nu poate dăinui bucuria și starea bună, ci PIERE ( Osea 4:6 ).
Lumea dă o dovadă de o crasă lipsă ignoranță, mulți au ajuns la concluzia că El nu există pentru că Legea Lui nu-I respectată.
cica aia mor de foame din cauza unor persoane atee,serios?
hai sa vedem biserica catolica este cea mai bogata biserica,biserica ortdodoxa cea mai bogata din europa de est,astea doua ar putea desfinta saracia in lume,tu esti sectancta? tu stii ca printre cei mai bogati din usa sunt pastori? au averi de milioane de dolari si nu fac nimic, iisus a spus ceva de bogati dar vad ca aia nu stiu sau se fac ca nu stiu,deci low de ce ne judeci cand voi crestini conduceti lumea si sunteti cei mai bogati in schimb sclaviti negri si omorati nevinovati pentru petrol, diamante, aur etc
eu mai trec pe la biserici pocaite plina parcarea de masini de lux, jesus serios chiar asa, desigur ca nu dumnezeu =ceva imaginar e de vina
Http://www.deinteres.org/......06-19-1027
aduna averile lor vezi cate s-ar putea schimba, dati vina pe ateii, tariile cu cei mai multi voluntari sunt tariile atee
Întrebarea e pusă greșit. Dacă tot vorbim din punct de vedere biblic, o facem până la capăt și spunem că Iisus și Dumnezeu una sunt.
Diavolul e precursorul si face rau. Si oamenii rai se fac raspunzatori pentru raul din lume.
Ce intelegi tu prin asta nu stiu. Isus a spus ca este una si cu apostolii. Asta inseamna ca si ei sunt Dumnezeu?
Bossa100000 întreabă: