Întrebare recomandată | robroy a întrebat:

Daca intr-o zi ai deveni parinte a 1000 de copii si fiecare ar face ce doreste in ciuda sfaturilor pe care le dai, ce solutii ai avea sa ii duci pe calea ta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă tem că n-aș putea face ceea ce a făcut Dumnezeu pentru copiii Săi... El a dat liber arbitru. Iar când au căzut (folosind greșit liberul arbitru), a preferat să moară ca să le dea din nou șansa vieții. Ce ar fi putut face mai mult? E infinită oferta Lui.

37 răspunsuri:
| robroy explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Pai nu ne-a lasat pe pamant sa facem ce vrem noi? cred ca si noi avem puterea sa facem multe, nu ne trebuie divinitati ca sa ajutam.

| BlueViP a răspuns:

Nu prea cred ca ai avea ce face... Daca nu vor, nu vor. Nici cu joapa nu-i mai opresti... E greu sa aduci unul pe calea corecta dupa ce l-ai scapat din mana, apai 1000?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru robroy):

Pai tocmai asta e si ideea, normal ca din cauza noastra se moare de foame, ca daca ar fi existat divinitati, dumnezeu, povestea ar fi sunat altfel acum

Pai daca intervine pentru ce ne-a mai dat creier sa gandim?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru robroy):

Nu are nici o logica ce zici tu acolo. de ce ceva atat de fabulos ca dumnezeul vostru, trebuie sa stea ascuns ca un ninja, sa nu faca nimic, care mai e rostul lui

Sa inteleg ca tie ti-a placea sa fi o papusa condusa, nu mai bine ai libertatea de a face tot ce vrei cu bun simt si cu niste reguli?

Întrebări similare