De ce ai buni mor primi? de ce celor buni e merg rău iar celor răi le merg bine.
Cum isi explica in mod rational si logic aparitia lui din absolut NIMIC plus ca de parca nu era destul ca un zeu sa apara din nimic,tot nu era nimic,nici macar spatiu,deci nu avea nici loc unde sa apara nici timp in fine sa spunem ca era,dar cum a putut sa creeze energia din absolut nimic? ca apoi sa faci hidrogen sa dai senzatia apoi oamenilor de stiinta ca totul e decurs natural,apoi trebuia sa se puna la lucru sa creeze miliarde de stele,pamantul,sa creeze viata din nimic apoi sa faca ca evolutia sa para un proces natural,de ce nu a creat viata direct complexa? a facut ca viata sa evolueze doar ca apoi sa aleaga un popor cel evreu si aiba tot felul de aventuri cu el dar nu a reusit nimic,apoi a venit sa se sinucida pe pamant ca sa spuna cine nu ma urmeaza iadul e de voi,omul nu gandeste rational,logic, el e ateu desi ca ateu cum de nu crede in zeii? de unde stie ca e singurul? ca nu are creator? cum poate sta acolo linstitit si sa stie ca pe pamant domina raul cand poate face ceva dar nu face nimic, fi calm ca nimeni nu nu va intarni pe nici un dumnezeu, creator ce o fi, e de datoria stiinteti sa descopere o data ce a cauzat acel big bang si sa aflam daca exista aliens in univers, ei sigur stiu, aceste credinte primitive nu aduc dovezii
Pe Dumnezeu, iL intalnesti doar prin Credinta! Iar daca se poate intampa sa avem o asa de puternica Credinta, nici macar nu trebuie sa mai intrebam ceva! Caci Dumnezeu stie ce vrei sa intrebi si Sigur nu mai asteapta intrebari, it va raspunde direct! Caci stie demult, ce te framanta, doar El v-a creiat!
Fata de Ray cred in existenta unui creator, nu a D-zeului crestin.
Orice e posibil si mi se pare o prostie sa afirmi ca un D-zeu exista sau nu fara dovezi.
Ca sa nu fiu asaltata de raspunsurile unor atei retarzi(din nou, doar unor atei, nu tuturor)ce cauta cu disperare sa-mi demonsteze ca gresesc...sunt pasionată de stiinta si cred in ce vad si mi se pare logic, dar în acelasi timp Universul mi se pare atât de complex si contruit atât de detaliat, aproape fara imperfectiuni (aproape...)incat posibilia existenta a unei divinitati ce ar fi creat tot mi se pare foarte mare.
Daca l-as intalni pe D-zeu, pe acest Creator l-as întreba prima data daca e real si as cere o dovada pentru a ma convinge ca nu e vreun impostor sau o farsa si dupa l-as întreba daca exista viata dupa moarte.
Tu asta ai descoperit ca universul e perfect fara imperfectiuni? ce anume e contruit in detaliu?
Mai uita-te odată la intrebarile pe care tocmai le-ai pus si vei vedea cat de jalnice sunt.Vezi lumea care te inconjoara si vei gasi un raspuns... Sper.
Si am spus aproape.
Chiar n-am niciun chef sa port o conversatie inutila de la ora asta pe acest subiect cu tine Ray.;*
De ce il deranjeaza masturbarea si nu are nicio problema cu copii care mor de foame
Ma cunosc pe mine si stiu cat sunt de matura in comparatie cu cei de varsta mea, nu trebuie o persoana din mediul virtual sa ma considere sau nu matura si daca credeai ca sunt iar un raspuns ca cel de mai sus ti-a schimbat parerea nici ca-mi pasa.
Gainaaaa, cine naiba ar fi clocit ouale daca ele ar fi fost primele
Din pamant impreuna cu restul vietuitoarelor. Nu e minunat Dumnezeu
anonim_4396 întreabă:
iuliaoprea întreabă: