Uite o solutie : daca unul dintre parteneri este nascut din nou, ambii pot fi,, sfintiti'' datorita celui renascut, pentru ca Biblia ne spune :,, 14. Căci bărbatul necredincios se sfinţeşte prin femeia credincioasă şi femeia necredincioasă se sfinţeşte prin bărbatul credincios.''. Eu aceasta cred ca este solutia cea adevarata, tu?
"Daca Legea lui Dumnezeu interzice sa iei de nevasta o femeie lasata de barbat..."
Pai atunci ia-ti una care l-a lasat ea pe barbat, nu invers.
Da, ce vrei sa faci cu ea? tu nu gandesti putin, de ce a lasat-o barbatul? sunt sigur ca a lasat-o de proasta ce era s-au poate ca a fost altceva acolo intre ei.
Eu unul nu asi lua asa ceva niciodata. E o vorba vechie din popor "pestele de la cap se impute".
Doar nu esti prost sa ei asa ceva? adica gandeste-te putin a fost lasata de barbat si sunt sigur ca ceva, ceva a fost acolo un motiv. Tu daca te incurci cu astfel de femei o sa iti para rau mai incolo pentru ca o sa te termine psihic din toate punctele de vedere nu doar finanicar.
Acolo unde o femeie care dorește sa respecte legea găsește un barbat care n-a fost lăsat de nevasta. Si reciproca este valabila. Nu sunteți mai sfinti decât femeile.
Tu ca femeie nu ai voie sa dai sfaturi conform bibliei tale
11 Femeia să învețe ascultând în tăcere*, cu supunere deplină.+ 12 Nu-i dau voie femeii să predea, nici să exercite autoritate asupra bărbatului, ci să stea în tăcere*.+ 13 Căci Adam a fost făcut primul, apoi Eva.+ 14 Și nu Adam a fost amăgit, ci femeia a fost amăgită+ și a ajuns să încalce legea. 15 Totuși, femeile vor fi în siguranță prin nașterea de copii,+ cu condiția ca ele să rămână în credință, în iubire și în sfințenie și să dea dovadă de judecată sănătoasă.+
Adica unde gasesti femeie care sa nu fi fost lasata de vreun barbat. Ca majoritatea schimba vreo 10 dea lungul vietii.
Ce zici tu se referă doar la căsătorie... Nu găsești femeie să nu fi pacatuit înainte de căsătorie, dacă găsești e ori tânăra ori e greu.
Aha, ma gandeam eu. Ar fi fost prea de tot.