| mentholinks a întrebat:

Daca Legea lui Dumnezeu interzice sa iei de nevasta o femeie lasata de barbat si eu sa zicem as vrea sa respect Legea, unde pot gasi o asemenea femeie sa aiba mai mult de 16 ani macar?

13 răspunsuri:
| Tian44 a răspuns:

La ce te referi? ????

| Tian44 a răspuns:

De ce gândești așa?

| mentholinks explică (pentru Tian44):

Adica unde gasesti femeie care sa nu fi fost lasata de vreun barbat. Ca majoritatea schimba vreo 10 dea lungul vietii.

| Tian44 a răspuns (pentru mentholinks):

Ce zici tu se referă doar la căsătorie... Nu găsești femeie să nu fi pacatuit înainte de căsătorie, dacă găsești e ori tânăra ori e greu.

| mentholinks explică (pentru Tian44):

Aha, ma gandeam eu. Ar fi fost prea de tot.

| Algo098 a răspuns:

Daca punem in practica fantezii rupte de realitate nu castigam nimic.

| Holiday a răspuns:

"Daca Legea lui Dumnezeu interzice sa iei de nevasta o femeie lasata de barbat..."

Pai atunci ia-ti una care l-a lasat ea pe barbat, nu invers.

| Celcestietot a răspuns:

Uite o solutie : daca unul dintre parteneri este nascut din nou, ambii pot fi,, sfintiti'' datorita celui renascut, pentru ca Biblia ne spune :,, 14. Căci bărbatul necredincios se sfinţeşte prin femeia credincioasă şi femeia necredincioasă se sfinţeşte prin bărbatul credincios.''. Eu aceasta cred ca este solutia cea adevarata, tu?

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Acolo unde o femeie care dorește sa respecte legea găsește un barbat care n-a fost lăsat de nevasta. Si reciproca este valabila. Nu sunteți mai sfinti decât femeile.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Tu ca femeie nu ai voie sa dai sfaturi conform bibliei tale

11 Femeia să învețe ascultând în tăcere*, cu supunere deplină.+ 12 Nu-i dau voie femeii să predea, nici să exercite autoritate asupra bărbatului, ci să stea în tăcere*.+ 13 Căci Adam a fost făcut primul, apoi Eva.+ 14 Și nu Adam a fost amăgit, ci femeia a fost amăgită+ și a ajuns să încalce legea. 15 Totuși, femeile vor fi în siguranță prin nașterea de copii,+ cu condiția ca ele să rămână în credință, în iubire și în sfințenie și să dea dovadă de judecată sănătoasă.+

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Da, ce vrei sa faci cu ea? tu nu gandesti putin, de ce a lasat-o barbatul? sunt sigur ca a lasat-o de proasta ce era s-au poate ca a fost altceva acolo intre ei.
Eu unul nu asi lua asa ceva niciodata. E o vorba vechie din popor "pestele de la cap se impute".

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Doar nu esti prost sa ei asa ceva? adica gandeste-te putin a fost lasata de barbat si sunt sigur ca ceva, ceva a fost acolo un motiv. Tu daca te incurci cu astfel de femei o sa iti para rau mai incolo pentru ca o sa te termine psihic din toate punctele de vedere nu doar finanicar.

| Serbanok a răspuns:

..."macar"?