| Steregoi a întrebat:

Daca leul ar fi evoluat la ce-i mai foloseste atata blana paroasa pe cap in clima calda si de ce nu i-a disparut? Nu i se face prea cald? Cand a fost creat nu era atata caldura caniculara ca in prezent. Cum comentati?

Răspuns Câştigător
| Mihai4455 a răspuns:

N-are rost să-ți pierzi timpul cu ateii și evoluționiștii ei nu vor să creadă decât prostii nu pentru că așa e logic, ci așa au ales ei să creadă fie datorită faptului că au unele necazuri, fie din alte motive, dar tragedia pe care ei nu o conștientizează este că dacă ei nu cred în Dumnezeu asta nu-l face pe Dumnezeu să dispară, el continuă să existe, singurul lucru pe care îl reușești este sa te pacalesti pe tine însuți.

6 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

In climatul tropical, dar si in cel ecuatorial, apar deseori sau zilnic mari diferente de temperaturi! Nu stiu daca stii: cand este cald si-ti pui o blana pe tine, te izoleaza de exterior.
Adica te fereste side cald si de frig, la fel!
Cum iti explici ca arabii, traind in tari tropicale, calde, poarta halatele alea albe, turbanele pe cap?
Leul a evoluat, voi ce nu pricepeti va puneti intrebari, dar este bine! Cand a fost creat leul, nu stii tu ce caldura a fost, mai importante sunt variatiile intre zi -noapte, anotimpri.

| Superior a răspuns:

Considerand? Pai, si eu consider ca vreau sa-mi cresc o coada in capatul coloanel vertebrale, ca de, e utila.

| Steregoi explică (pentru Mihai4455):

Ateii se încăpățânează sa creadă pentru a-si satisface toate fanteziile se_xuale bolnave, pentru a comite relații cu cat mai multe partenere sau parteneri, pentru a comite adultere, curvii, hoții si alte fapte libertine sub pretextul democrației.

| Steregoi explică (pentru oprescudorin11):

Tu confunzi creatia cu evoluția închipuită. Când leul a fost creat in mod sigur nu era canicula. Arabii poarta acele vesminte ca sa nu umble goi. Leul nu are blana alba ca turbanele arabilor. rolling on the floor Blana aia păroasă este pentru decor pentru a distinge masculul de femela si nu are nici o legătură cu vreo evoluție închipuită. De aceea are bărbatul barba pentru decor pentru a se distinge de femeie.

| Steregoi explică (pentru Superior):

E lucru mare ce ai spus. Cum se face ca oamenii primitivi inchipuiti si-ar fi editat codul genetic pentru ca sa evolueze? happy Aveau ei tehnologia necesara pe langa arc si sageata si pietre ascutite? rolling on the floor Ar insemna ca erau mai inteligenti decat cei de acum 100 de ani si deci n-a fost evolutie ci involutie. happy

| Namaparissia a răspuns (pentru Mihai4455):

Nu esti in masura sa vorbesti de logica