| bleakk a întrebat:

Daca luam povestea cu arca lui Noe ca fiind adevarata,cum putem intelege cum au supravietuit anumite specii de pesti avand in vedere ca unii supravietuiesc in apa sarata, iar altii in apa dulce. Apa data de Dumnezeu cum a fost?

10 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Icre? Hai sa gindim un pic mai avansat si sa o spunem pe aia mai plauzibila - specia de extraterestri care ne-a plantat aici s-a gindit sa faca un reboot si i-a zis lu' nea' Noe sa isi faca o barca MARE in care a luat fie pui mici, fie mostre ADN pentru a fi clonati/readusi in eprubeta mai tirziu, dupa "potop". Probabil ca tot cam atunci au disparut de fapt dinozaurii, ca sa ramina omul in virful lantului trofic. Acuma nah, se poate divaga mult pe tema asta. Cert e ca potopul biblic a existat, intr-o forma sau alta (cel mai probabil la sfirsitul ultimei glaciatiuni).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si tu chiar crezi ca acum cateva mii de ani un singur om a fost in stare sa construiasca o ambarcatiune atat de mare si solida incat sa incapa toate speciile de animale... in conditiile in care abia reuseste tehnologia zilelor noastre?

asta cu pestii e ultima intrebare

| sublime89 a răspuns:

Nu are cum sa fie adevarata povestea lui Noe. Chiar nu conteaza ca nu exista absolut nicio dovada ca Pamantul ar fi fost in intregime sub apa acum 4000 de ani? Exista si copaci care inca traiesc azi si care au mai mult de atat. E pur si simplu un mit, o legenda. Nu stiu de ce nu pot oamenii accepta asta o odata.

| LePotato a răspuns:

Pai daca luam povestea ca fiind adevarata, sunt sigur ca se gasesc niste raspunsuri din partea "religiosilor", eu stiu...apa magica sau poate pe vremea aia pestii erau hibrizi..cine stiethinking

| drutzix a răspuns:

Daca e sa luam Biblia ca fiind adevarata atunci omenirea se trage din doua randuri de incest laughing
A si oile fac pui dungati daca se uita la bete care au dungi atunci cand se imperecheaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repet ce am zis in trecut (cu toate ca nu e raspunsul pe care il cauti) :

Decat sa speculam si sa o ardem cu "it's magic", nu mai bine acceptam ca a fost o simpla poveste nu un eveniment real?

--------

Hai totusi sa speculez si eu : a impartit apa si pestii in categorii in functie de necesitatile lor (pestilor).

SAU, o varianta mai buna, le-a dat pestilor scuturi magice.

Dupa ce gati cu pestii, intreaba de copaci, flori, etc dupa potop. Eu zic ca si plantele au primit scuturi magice ca sa nu moara sub apa.