anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ma apuc sa studiez spiritualitatea(nu religia) e o idee buna?
De ce?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În ce sens spiritualitatea?

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Te referi la practici new age, gen Tarot sau yoga sau chestii de acest gen? Vorbeste cu un profesionist, nu te increde in ce spunem noi aici.Din punct de vedere al unui crestin, nu este calea cea dreapta.Dar e viata si faci ce vrei.

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Yoga e un sport, si tarorul e un fake, spiritualitate inseamna credinta in ceva din care iti poti trage principii morale.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru andreisergiu123456789):

Cel putin din ce am vazut eu, lucrurile pe care le-am mentionat sunt incluse in domeniul spiritualitate.Mi se pare ca a devenit un termen foarte general care in prezent inseamna foarte multe lucruri.

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru FilosofulDepresiv2022):

Deci tu esti foarte amuzant te intreb, alea chiar functioneaza?
Exista spiritualitate reala si spiritualitate care functioneaza masele adormite (fake), yoga si tarotul is fake din punct de vedere al spiritualitatii.Tu ca si crestin nu accepti faptul ca ele ar fi incluse in spiritualitate si ar trebui sa nu recunosti faptul ca sunt incluse.

Din fericire aici suntem pe aceeasi lungime de unda, nu e normal sa fie incluse.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru andreisergiu123456789):

Nici eu nu cred ca functioneaza, dar again, e viata lui.Eu spuneam ca unii oameni cand vorbesc despre spiritualitate, includ chestiile astea.Cunosc personal oameni care cred in carti tarot si cristale si spun ca practica spiritualitate(si nu este doar in cazul lor, am si citit despre tot felul de chestii). Normal ca eu nu consider ca sunt spiritualtate, dar altii le considera.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, este o idee bună. Nu o să îți folosească la nimic. Cuvântul spiritualitate vine de la spirite. Iar cum spiritele nu există, după ce termini studiul, care nu este bun la nimic, devii și tu bun la nimic, ceea ce este o idee bună.

| ania a răspuns:

E o idee mai buna sa îl provoci pe Creator dacă exista sa ți se reveleze, sa te ajute sa îl cunoști asa cum știe El ca este.