Daca iti da Dumnezeu o sotie stearpa, sau un copil handicapat? Crezi ca te poate pedepsi pentru toate hulele pe care I le aduci?
Doamne fereste, cum sa doresc raul cuiva? Eu doar ti-am spus ca la un moment dat Dumnezeu te poate pedepsi pentru hula impotriva Lui si a celor ce vor sa faca voia lui Dumnezeu.Scrie in Biblie,,Vai de cei ce se leaga de copiii mei, ei lovesc in lumina ochilor Mei,,.Asa ca las-o mai moale cu jignirile, ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant.
Nu ma refeream strict la aceasta intrebare.Sau vrei sa-ti amintesc de toate postarile tale de la aceasta sectiune?
De unde pana unde? Nici macar nu am un raspuns pentru chestia asta.E ca si cum ai intreba daca e pacat sa inhalezi aer daca nu ai de gand sa casti...nu are sens.
Doamne Ema ce răspunsuri dai. Din câte am înţeles, ai un copil. Deci te-ai futtut o singură dată? Nu cred.
Nu este un pacat, atat timp cit sunteti casatoriti. Poate mai tarziu vor veni si copiii.Succes in casnicie.Si sa va intelegeti bine.
Nu.nu pacatuiesti.fiindca fiecare trenuie sa-si faca datoria conjugala fata de celalalt pentru a nu da prilej de preacurvie.dar trupul e templul duhului sfant si nu trebuie data o alta intrebuintare trupului femeilor decat aceeia pentru care a fost facut.adica sa nu-l spurci cu tot felul de practici sexuale, pentru placere.fiindca omul nu are limita.si unii ajung pana la scarbos si animalic.