| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Daca ma insor si fac dragoste cu sotia de placere, fara a avea dorinta de a face copii momentan, pacatuiesc?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.nu pacatuiesti.fiindca fiecare trenuie sa-si faca datoria conjugala fata de celalalt pentru a nu da prilej de preacurvie.dar trupul e templul duhului sfant si nu trebuie data o alta intrebuintare trupului femeilor decat aceeia pentru care a fost facut.adica sa nu-l spurci cu tot felul de practici sexuale, pentru placere.fiindca omul nu are limita.si unii ajung pana la scarbos si animalic.

| EmaS a răspuns:

Daca iti da Dumnezeu o sotie stearpa, sau un copil handicapat? Crezi ca te poate pedepsi pentru toate hulele pe care I le aduci?

| darrio2007 a răspuns:

Nu este un pacat, atat timp cit sunteti casatoriti. Poate mai tarziu vor veni si copiii.Succes in casnicie.Si sa va intelegeti bine.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Doamne fereste, cum sa doresc raul cuiva? Eu doar ti-am spus ca la un moment dat Dumnezeu te poate pedepsi pentru hula impotriva Lui si a celor ce vor sa faca voia lui Dumnezeu.Scrie in Biblie,,Vai de cei ce se leaga de copiii mei, ei lovesc in lumina ochilor Mei,,.Asa ca las-o mai moale cu jignirile, ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant.

| EmaS a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Nu ma refeream strict la aceasta intrebare.Sau vrei sa-ti amintesc de toate postarile tale de la aceasta sectiune?

| CandyTetris a răspuns:

De unde pana unde? Nici macar nu am un raspuns pentru chestia asta.E ca si cum ai intreba daca e pacat sa inhalezi aer daca nu ai de gand sa casti...nu are sensstraight face.

| wforweirdo a răspuns:

Doamne Ema ce răspunsuri dai. Din câte am înţeles, ai un copil. Deci te-ai futtut o singură dată? Nu cred.

| Dumnyezău a răspuns:

Da, o sa te trimit in iad.

Întrebări similare