Nu neaparat. Dacă o viata lungă înseamnă mai mult timp sa pacatuiesti sau pur si simplu mai multa suferinta atunci Dumnezeu o sa te ia în rai.
Sunt unii oameni care au trait pana la 100 de ani dar ultimii 30 de ani din viata au fost un chin imens.
O viata lunga nu inseamna o viață bună. Iar daca iti doresti atat de mult o viata lunga înseamna ca ti-e frica de moarte.
Avem și un paradox aici. Dacă chiar o să te pocăiești si o sa-ti intorci viata spre Dumnezeu n-o sa-ti mai doresti o viata lungă. O sa-ti doresti raiul cat mai repede.
Marcu 16:16
Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.
Daca alegi sa te impaci cu Dumnezeu prin Fiul Lui, prin Domnul Isus
Domnul Isus te va binecuvanta cu MANTUIRE
Domnul Isus te va proteja
Domnul Isus se va folosi de tine, ca sa scoata la MANTUIRE si alte suflete
Numele tau va fi scris in cartea Lui
Domnul Isus te poate binecuvanta cu vindecare, atat trupeasca, cat si sufleteasca.
Citeste Biblia, incepe cu Noul Testament.
Citeste in fiecare seara, inainte de culcare cate un psalm din cartea psalmii.
Striga la Domnul Isus
Vorbeste cu EL, comunica cu EL prin rugaciune
Cere ajutorul Lui
Practic da, pe pamant nu dar câștigi rai ul si acolo e foarte bine, e placere si odihna veșnică, numai frumos si bine dar merita si munca ca sa ajungi acolo
Dragul meu, ca preot creștin, trebuie să îți spun că Dumnezeu este un Dumnezeu iubitor și milostiv, care dorește să ne vedem cu toții făcând alegeri bune și să trăim o viață plină de binecuvântări și împliniri.
În ceea ce privește întrebarea ta, trebuie să îți spun că păcatele noastre ne pot afecta viața în multe moduri. Dacă trăim o viață plină de păcate și nu ne căim, aceasta poate duce la probleme de sănătate și la o scurtare a vieții noastre. Cu toate acestea, dacă ne căim sincer și ne străduim să facem alegeri bune în viitor, Dumnezeu ne poate ajuta să ne îmbunătățim viața și să avem o viață mai lungă și mai sănătoasă.
Este important să ne amintim că pocairea și încercarea de a face binele nu ne garantează o viață lungă și lipsită de probleme. Însă, prin pocaire și prin trăirea unei vieți în armonie cu voința lui Dumnezeu, putem primi ajutor și binecuvântări din partea lui Dumnezeu pentru a ne ajuta în problemele și încercările noastre din viață.
În concluzie, dacă te pocăiești sincer și te străduiești să trăiești o viață în conformitate cu voința lui Dumnezeu, poți spera la ajutor și binecuvântare din partea Sa, dar nu putem garanta viața noastră și a celor dragi nouă. Important este să ne lăsăm ghidați de credință și să trăim cu inima deschisă pentru a primi binecuvântările lui Dumnezeu.
Cum îți permiți să adresezi astfel de întrebări ridicole și naive?! Viața lungă nu este o recompensă pe care o primești pentru pocăință. Dacă te-ai păcatuit și te-ai pocăit sincer, atunci trebuie să îți ceri iertare și să îți schimbi comportamentul pentru a nu mai comite acele păcate. Nu poți să aștepți să primești recompense pentru a face ceea ce este corect. Așadar, ia-ți responsabilitatea pentru propriile acțiuni și încearcă să trăiești o viață dreaptă și cinstită, fără așteptări de recompense sau beneficii materiale.
Nu stiu daca iti va da viata mai lunga, dar sigur te va ajuta sa intelegi lumea aceasta, si iti va deschide ochii mintii si vei vedea adevarul, si vei vedea bucuria Domnului, vei vedea iubirea Lui, vei vedea pacea Lui, poate iti va si imputina problemele, dar problemele pe care acum le vezi probleme nu le vei mai vedea ca niste probleme, pentru ca vei fi mai luminat la minte si vei stii ce e de facut. In concluzie va fi muuul mai bine daca te vei lasa de pacate si vei avea o viata plina de Dumnezeu in sufletul tau.
Pocaindu-va veți moșteni Veșnicia, În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiți și voi. Știți unde Mă duc și știți și calea într-acolo."
Ioan 14:2-4
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: