Îți merge mai bine dacă mergi cu sufletul curat pentru a-l întâlni pe mirele Hristos.
Lumina are valoare simbolică.
DA, atata timp cat nu intri cu lumanarea stinsa in casa, daca se stinge lumanarea inainte sa intri in casa arunc-o nu e bine. Daca o aduci aprinsa in casa sa o tii pana se stinge si o sa iti mearga mai bine.
Lumina este doar un simbol ....si atat.
Totul tine de tine sa-ti mearga mai bine sau nu.
Sa-ti deschizi sufletul si mintea, sa accepti si sa intelegi viata asa cum e.
Sa fii tolerant.
Da, aşa spun mai toţi oamenii. Aşa este şi tradiţia. Eu astăzi nu pot să merg, deoarece am avut multă treabă în familie...
Asa se spune, dar nutrebuie sa iei lumina ca sa iti mearga bine, ci pentru ca ca asa simti.
Astea sunt bazaconii, n-are nici o treabă că iei lumină cu faptul că o să îți meargă sau nu bine.
Degeaba iei lumina. Oamenii stiu ca e lumina sfanta dar de fapt nu e asa.Preotul intra in acel loc unde este marea lumanare in asteptare de lumina de la dumnezeu, pune fosfor cu niste substanta organica care ca aprinde fitilul exact inainte ca acesta sa fie scoasa in fata oamenilor!
Tu trebuie sa te simti bine daca vrei sa-ti mearga mai bine! Chestiile cu lumina sfanta si alte minuni sunt doar trucuri.
Salut. Daca ramai cu gandul ca ai luat lumina si iti va merge mai bine, cu siguranta iti va merge mai bine
Daca mergi dupa aceasta premisa,de ce te numesti crestin?
Tipic crestinului, te duci doar sa-ti fie bine, dar nu te gandesti la altceva, du-te doar sa fi si tu acolo.
Eu nu te judec, tu faci ce vrei.
Eu am impresia ca te contrazici singur. E normal sa mearga la biserica pentru a gasi liniste, pentru a-i fi bine. Tu pentru ce mergi la biserica ( daca mergi )? In opinia ta, pentru ce se duce un crestin la biserica?
Cred ca esti tipic lui?
Te duci cu gandul : daca azi ma duc, sa fie drumul plin de ..crestini Dumnezeu ma va ajuta
Eu personal ma duc la cimitir, dupa care aprind cateva lumanari, ma rog ascult rugaciunea.
anonim_4396 întreabă:
Katona_Claudiu_1999 întreabă: