Ca sa fie personal, te rog sa ma intrebi lucruri mai civilizate. Altfel nu discutam.
Citat: ''da da, branconaj''...
cam ca autorul citatului as umbla si eu noaptea pe strazi, asa incat probabil n-as observa nici daca se surpa pamantul sub mine
Orice lucru in viata asta nu se intampla fara nici un motiv. deci daca ti se arata cu siguranta vrea ceva de la tine deci. fa-ti cruce cu limba zi un crez sau tatal nostru si. vezi u. mai improvizezi
Pai ea a scpecificat. a zis daca near iesi o fantoma in fata nu un asasin. dai u o mama de bataie la un demon. sa vedem daca il atingi. si apoi sa ne povestesti si noua cati pumni i-ai dat... fii mai atent la intrebari data viiitoare fara suparare
Daca tu crezi ca ma refeream la povestile spuse de maikta sau taiktu. cand erai mic asta e partea a doua...Prietene
Daca e fantomitza as pune-o sa imi faca un blowjob daca e fantoma i-as da un pumn in moaca
As spune Tatal Nostru in gand,mi-as face cruce si mi-as spune in gand:,, Dispari! DU-TE LA ALTCINEVA, NU LA MINE".si mi-as repeta asta in continuu in gand.eu cand imi doresc ceva si spun de mai mute ori in gand se indeplineste.cateodata.mai sunt si momente in care nu.
stii, m-as speria de acel sprit/fantoma, dar mi-as aminti ca am un Inger si ca Dumnezeu nu lasa spiritele rele sa ne bantuie.as spune o rugaciune,mi-as face cruce si ar pleca! sunt sigura! spiritele rele nu suporta rugaciunile, crucile, orice este Sfant.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Io nu as face nimic doar mas uita altundeva si nu l-as baga in seama si as face altceva in loc sa ma uit la el sau as rade de el.