Cea mai noua metoda a diavolului este ca sa nu mai crezi in el, pentru ca daca nu vei crede in el nu vei mai crede nici in Dumnezeu.
Daca nu credeti in Dumnezeu atunci credeti in satan?--- Acei care cred in Satan se numesc satanisti, cei care sunt atei nu cred nici in unul nici in celalalt.
Trebuie sa aveti un stapan!--- De ce? Cine spune? Pentru ce acest imperativ ilogic?
"Trebuie sa aveti un stapan!"
De unde aceasta afirmatie irelevanta ce nu este decat un injuriu adresat crestinismului. Practic vrei sa demonstrez ca mentalitatea credinciosului este una de sclav, dandu-te drept credincios. Din intrebarea ta se intelege ca un credincios nu poate sa traiasca decat ca un sclav si nici nu poate concepe lumea fara un stapan.
Serios? De ce doar pentru ca aceasta este pozitia crestinismului? Ce te indreptatesti sa afirmi aceasta asertiune ca fiind un adevar? Daca as fi fost budist sau jainist as fi fost la fel in "ghearele satanei"?
De ce sa am un stapan?!
Sunt capabil sa ma guvernez singur, nu sunt retardat sa am nevoie de asa ceva.
"The greatest trick the devil ever played was convincing the world that he did not exist." ― Charles Baudelaire Cum gasesc astia o explicatie "logica" pentru orice. Pacat ca nenea asta nu traia pe vremea cand oamenii scriau carti "sfinte" sub insuflarea duhului sfant, ca ce a zis sigur era pe acolo.
Daca nu credeti in zeus atunci credeti in seth?
Trebuie sa aveti un stapan!
de ce trebuie ca sa ai stapan si sa nu fi stapan pe tine? de ce trebuie altcineva sa fie stapan pe tine?
Gresit, primul care crede ca exista dumnezeu e diavolu doar e dusmanul lui, nici un dusman nu isi neaga dusmanul logic, tu isi negi dusmani?
De ce crezi asta ca omul trebuie neaparat sa aiba un stapin sau sa fie sluga cuiva? De unde ai ideile astea? Ori familia ta a fost sluga din tata in fiu si de aici ai aceste idei sau cum e? Oamenii nu trebuie obligat sa aiba un stapin, dar isi pot alege un reprezentat pe care il pot schimba daca nu le convine ce face.Dar asta nu arata ca ala este stapinul celorlanti.Ce spui tu e clara, esti sluga la argat.Naspa de tine, sincer imi pare rau ca gindesti asa si nu e de mirare de ce oamenii aleg tot pe ilescu sau pe basescu, pentru ca ii cred pe acestia ca stapini asa cum tu crezi.Deci slabe sanse ca Romania sa iasa de unde este acum. Daca majoaritatea oamenilro gindesc ca si tine sintem deja in groapa.
Stupidity at its best pune o intrebare ca sa isi dea singur funda )
Daca tu ai vocatie de sclav si nu te poti descurca fara un stapan, e numai problema ta. Din fericire, nu suferim toti de boala asta. Unii dintre noi se pot descurca perfect onorabil LIBERI fiind.
Odata ce cred in Dumnezeu cred si in celalalt, dar daca nu crezi intr-unul, poate nu crezi in niciunul.Cam fac parte din aceeasi categorie, existand mai tot timpul opusi.