În cazul ăsta se aplică citatul lui Blaise Pascal:
'' Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut totul.''
Indiferent cum pui problema, a fi creștin e un câștig.
Dar daca Hristos a inviat?
Ce o sa faci tu?
Asta e raspunsul la intrebare? tu ma intrebi pe mine?
Sa-ti aduc si tie o bere pe cand invie Iisus?
Nu mulțumesc!
Isus a înviat de mult, de aproape 2000 de ani!
Nici vodka?
Daca Isus cind va veni pentru a doua oara in "carne si oase" si toti Il vor vedea, te va prinde cu sticla de bere sau vodka in mina, cu siguranta nu o vei mai bea pina la capat, probabil o vei scapa din mina. si nu pentru ca berea sau vodca in sine ar fi rea, ci pentru ca tu nu ai o atitudine potrivita fata de Isus. Vei fi ca un neamt ajuns in spatele liniilor inamice, descoperit de trupele aliate.
Nu mulțumesc!
Am găsit ceva mai interesant decât vodca sau bere...
Hristos a inviat pentru ca e fiul lui Dumnezeu, noi vom muri si sufletele noastre se vor duce in rai/iad. Depinde cum ne purtam pe pamant sufletul nostru se duce unde il trimite Dumnezeu.
Dar daca Hristos n-a inviat? Daca in tot acest timp te-ai inchinat unui fals profet?
Ce o sa faci tu? Vei arde in sperma, asa cum scrie in Talmud?
Ce o sa faci tu?
Asta era intrebarea, daca nu ai stiut, sau nu te-ai prins...
Eu cred in Inviere, dar, sincer, nu stiu ce voi face atunci. Asta numai Dumnezeul nostru cel iubitor si bun poate sti. Numai bine! Te pup.
Te nasti, traiesti, si mori.Tu decizi cum iti traiesti viata si ce faci cu ea.Lasa prostiile cu rai si iad, alea sunt aiureli.
Ce o sa faci tu?
Asta era intrebarea...
Ce o sa faci tu?
Asta era întrebarea! e o întrebare simpla nu?
Nu ma interesează pe mine ce scrie în crez, talmud...
Ce sa zic.
Daca Hristos a înviat?
Ce o sa faci tu?
Faci pe prostu!
Daca ai fi citit ceva in domeniu ai fi aflat ceva de genu ca lumea care moare traieste vesnic in imparatia cerurilor si vor fi judecati impreuna cu vii pentru a face o imparatie care nu va avea sfarsit, cam asta scrie in crez.
RAY întreabă: