| lifeForJesus a întrebat:

Dacă numai pentru viața aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociți dintre toți oamenii!
Bun, ok.
Dar daca Hristos a inviat?
Ce o sa faci tu?
Pune și varianta asta!

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

În cazul ăsta se aplică citatul lui Blaise Pascal:

'' Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut totul.''

Indiferent cum pui problema, a fi creștin e un câștig.

40 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Hristos a inviat pentru ca e fiul lui Dumnezeu, noi vom muri si sufletele noastre se vor duce in rai/iad. Depinde cum ne purtam pe pamant sufletul nostru se duce unde il trimite Dumnezeu.

| CatalinHodoleanu a răspuns:

Daca ai fi citit ceva in domeniu ai fi aflat ceva de genu ca lumea care moare traieste vesnic in imparatia cerurilor si vor fi judecati impreuna cu vii pentru a face o imparatie care nu va avea sfarsit, cam asta scrie in crez.

| Jigsaw a răspuns:

Te nasti, traiesti, si mori.Tu decizi cum iti traiesti viata si ce faci cu ea.Lasa prostiile cu rai si iad, alea sunt aiureli.

| EmaS a răspuns:

Mai bine trageti una peste ochi!

| Kosuchin a răspuns:

Dar daca Hristos n-a inviat? Daca in tot acest timp te-ai inchinat unui fals profet?
Ce o sa faci tu? Vei arde in sperma, asa cum scrie in Talmud?

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru EmaS):

Spune-i lui andra20 ca am intrebat de ea. love struck

| EmaS a răspuns (pentru GoodGuyOviCONTSUSPENDAT):

Spune-i tu.

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru EmaS):

Nu vreau!

| EmaS a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

Nu vrei,te obligam,nu stii,te invatam, nupoti, te ajutam!

Vezi, cu voi religiosii totul se face cu forta? Eu nu vreau nici un sfat de la tine si tu nu poti sa ma obligi cu nimic!winking Seara buna! Apropo. Cineva la varsta ta ar trebui sa aiba si o viata sociala nu sa stea numai pe net!

Tu stai toata ziua pe net.

Eu spre deosebire de tine, eu mai si lucrezwinking Hai ca nu imi mai pierd timpul cu tine ca mi-ai demonstrat de mult ca esti debila... Toate cele bune in viata.

Unde lucrezi, pe santier?

| Kosuchin a răspuns:

Pardon newlife, nu sperma, ci balegar whistling.

| cristi202 a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

Citatul Emei, pe care ti l-a zis, "nu vrei,te obligam,nu stii,te invatam, nu poti, te ajutam!" e un citat din armata, nu ti-a zis-o ca sa faca ceva cu forta cu tine, ca sa te oblige la ceva. Pur si simplu eu inteleg ca a vrut sa spuna ca unii ca tine ar trebui sa faca armata. Asta ca sa intelegi si tu unele lucruri. Caci, vorba tatalui meu, cel ce nu face armata, nu e barbat.

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru cristi202):

Armata mea a fost facuta de cand ma duceam la munca de la 14 ani varsta la care tu probabil stateai si te jucai cu papusile...winking

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ma duc sa iau o bere?

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Comunismul nu a murit in tine Ema si Marxismul iti curge prin vene inca "Nu vrei,te obligam,nu stii,te invatam, nupoti, te ajutam!", esti doar un lup al religiei, cat de putina profunzime poti sa arati cu toata stradania ta.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Eu care credeam ca mi-ai pierdut urma! Iar te legi de mine?
Important este ca doresc sa ma schimb dupa chipul si asemanarea Lui.Este un proces continuu, dar care duce la maturitate.
Dedicatie speciala: http://www.youtube.com/watch?v=iWVvj2lzPY4

| lifeForJesus explică (pentru Kosuchin):

Ce o sa faci tu?
Asta era intrebarea, daca nu ai stiut, sau nu te-ai prins... yawn

| lifeForJesus explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Ce o sa faci tu?

Asta e raspunsul la intrebare? tu ma intrebi pe mine? laughing

| Hombre a răspuns (pentru cristi202):

Asa intelegi voi religiosii, aiurea si pe dos si Ema spune numai prostii si tu la fel. "Daca nu stii te invatam, daca nu poti te ajutam, daca nu vrei te obligam"- LENIN. In toate scolile si instititutiile era a aceasta lozinca pana prin anii '70, apoi s-a trecut la dementelile lui Ceausescu "Invatati, invatati, invatati" (LENIN) si a mai pus Ceausescu inca un "invatati" si s-a facut patru. Sa crezi tu si tatal tau ca "cine nu face armata nu e barbat", asta e alta lozinca comunista. Băi a murit comunismul, trezitiva dracului odata.

| lifeForJesus explică (pentru Jigsaw):

Ce o sa faci tu?

Asta era intrebarea... yawn

| lifeForJesus explică (pentru Jigsaw):

Ce o sa faci tu?

Asta era întrebarea! e o întrebare simpla nu?

Nu ma interesează pe mine ce scrie în crez, talmud...

| BlueOctober a răspuns (pentru EmaS):

Eu nu inteleg de ce intri in"discutii"cu oameni care jignesc fara sa cunoasca...iti place? cred cae a 3a oara acnd te intreb ce varsta ai draga ema

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru lifeForJesus):

Sa-ti aduc si tie o bere pe cand invie Iisus?

| lifeForJesus explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu mulțumesc!
Isus a înviat de mult, de aproape 2000 de ani! happy

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru lifeForJesus):

Nici vodka?

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Cand spun eu ca Ema e fatarnica stiu ce spun, mereu ma sptupizează crestineste, si nu oricum, chiar atunci cand spun adevarul de necontestat, păgânul de mine niciodată pe ea.

| cristi202 a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

Si e ceva rau in jocul cu papusile?happy Insa nu as crede sa fie cienva cu atit de mult mai in virsta ca mine pe aici. Adevarul e ca sunt ca un bosorog pe linga cei mai multi care viziteaza acest site.happy M-as bucura sa stiu ca e unul si mai si ca mine.happyhappyhappy