| lifeForJesus a întrebat:

Dacă numai pentru viața aceasta ne-am pus nădejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociți dintre toți oamenii!
Bun, ok.
Dar daca Hristos a inviat?
Ce o sa faci tu?
Pune și varianta asta!

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

În cazul ăsta se aplică citatul lui Blaise Pascal:

'' Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut totul.''

Indiferent cum pui problema, a fi creștin e un câștig.

40 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns (pentru Hombre):

O fi citatul din Lenin, insa in armata se spunea cel mai des pe vremea mea.
Si cred ca cine nu face armata nu e barbat. Armata te pune in fata unor situatii in care nu mai poti sta si te plinge ca un copil, te determina la actiune, si nu sunt orice situatii, ci unele extrem de dificile. Eu am putut vedea diferenta dintre cine a facut armata si cine nu. Desigur ca la noi acest lucru a fost umbrit de multa prostie ce a fost in armata (pe vremea mea, ca acum nu mai stiu cum e), insa totusi armata facea din baieti (pustani) barbati.

| cristi202 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Daca Isus cind va veni pentru a doua oara in "carne si oase" si toti Il vor vedea, te va prinde cu sticla de bere sau vodka in mina, cu siguranta nu o vei mai bea pina la capat, probabil o vei scapa din mina. si nu pentru ca berea sau vodca in sine ar fi rea, ci pentru ca tu nu ai o atitudine potrivita fata de Isus. Vei fi ca un neamt ajuns in spatele liniilor inamice, descoperit de trupele aliate.

| lifeForJesus explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu mulțumesc!
Am găsit ceva mai interesant decât vodca sau bere... happy

| Jigsaw a răspuns (pentru lifeForJesus):

Ce sa zic.

| lifeForJesus explică (pentru Jigsaw):

Daca Hristos a înviat?

Ce o sa faci tu?

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru lifeForJesus):

Faci pe prostu! laughing

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Tu nu imi dai stupid, dar ma faci in tot felul.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Din simpatie.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Bine,te iert.

| emy a răspuns:

Eu cred in Inviere, dar, sincer, nu stiu ce voi face atunci. Asta numai Dumnezeul nostru cel iubitor si bun poate sti. Numai bine! Te pup.