Pai nu prea este Dumnezeesc in aceasta evolutie doar dracesc. Dumnezeu nu ar vrea niciodata ca fiii sa-i sa moara.De acea a trimis acum 2000 de ani pe Fiul Sau Iisus Hristos ca sa uneasca toate religiile monoteiste. Sper ca ti-am fost de ajutor si nu pierde increderea!
Religia crestina ne invata sa ne iubim unii pe altii cum ne-a iubit El dandu-si viata pentru noi.
"Religia crestina ne invata sa ne iubim unii pe altii"... ce parere ai despre lesbiene, gay, bisexuali si transgen? Ii iubesti ca pe aproapele tau?
Ii iubesc si imi pare rau de ei. Sper sa se lase de pacatul lor si sa pocaiasca ca sa fie mantuiti.http://www.contracurentului.com/
A spus dumnezeu chestia asta cu fiul?
Sau o spun intr-una niste prostalai care cred ca NT este inspirat de Dumnezeu desi e scris de dracu
Iti dau dreptate numai intr-un fel si anume ca lumea involuaza in cel mai josnic mod. Cea ce evoluaza de fapt este stiinta care si ea evoluaza intr-un mod anormal. Pot spune ca fiecare religie crestina de acum nu poate fi comparata cu credinta crestina primara de pe vremea lui Isus. Atar iti dau dreptate in rest scrii numai timpeni.
Biserica (ortodoxa) spune astfel: judeci pacatul, nu pacatosul. Asa stand lucrurile, noi nu ne credem superiori pe cat ne pare rau de ratacirea lor. in istorie, se vede foarte clar evolutia si efectele produse de "noile credinte" si din pacate, si a catolicilor: inchizitie, si de la ceilalti avem un prozelitism gresit intentionat: ma duc sa fur credinciosii altuia, pana la urma. ca o comparatie, de-a lungul timpului, Ortodoxia nu a facut asa ceva... asta ca o scurta comparatie intre confesiunile crestine. Cum putem judeca o religie oarecare? in functie de schimbarile ei, sa zicem, la fel ca in cazul de mai sus. Nu poate un pom bun sa faca roade rele, si viceversa; nejudecand dupa criterii religioase, stim ca fiecare avem o constiinta in noi care de bine, de rau ne invata sa nu facem raul altuia; nu ai nevoie de religie sa auzi constiinta; atunci, cum sta treaba in cazul musulmanilor care pentru motivele lor religioase calca in picioare libertatea umana? Te omoara astia in mijlocul strazii si altele. Bine o zis Hristos: dupa roadele lor ii cunoasteti.
De ce zici asta? ce ti-a facut Dumnezeu de-L jignesti? Si ce ti-a facut diavolul de-l lauzi?
Cred ca ai grave lacune de cultura.
Isus nu a fost niciodata crestin, ci sectant al religiei Mozaice.
Crestini au fost doar cei care au urmat linia falsului apostol Pavel dar si aia de abia dupa anul 100 en.
Isus la fel ca si toti apostolii lui au fost sectanti ai religiei mozaice!
Minti prin omisiune!
Tu te faci ca uiti ca ortodoxia s-a desprins de trunchiul crestin prin anul 1050 la schisma, si uiti sau te prefaci ca nu stii ca crestinismul a fost impus prin crime si prin convertire fortzata. Deci si ortodoxia are acelasi fundament diabolic ca si catolicismul cu deosebirea ca ortodoxia s-a dezvoltat in regiuni inapoiate si sarace, si astfel nu a prins putere ca si catolicismul care s-a dezvoltat in statele germanice,(vezi din sec 4 en, Sfantul Imperiu Roman al Natiunii Germane, care a durat pina in vremea lui Napoleon) unde oamenii erau muult mai harnici, mai organizati si mult mai civilizati!
Islamul face astazi ce facea crestinismul acum 500 de ani!
Mie nici unul si nici altul (nici Diavolul si nici Dumnezeu) nu mi-a facut nici bine si nici rau, eu vorbesc pe baza de versete Biblice care adeveresc si justifica toate afirmatiile mele
Dragostea este de mai multe feluri. Dragoste de Dumnezeu(jertfitoare),dragoste de parinti, dragoste de sot-sotie, dragoste de prieteni. Daca ai o prietena, un prieten,(de acelasi sex)cum poti sa spui ca o iubesti, doar facand sex cu ea? Exista prietenii bazate pe afinitati, pe interese comune, pe principii comune.
Dumnezeu este unul, religia este o metoda banoasa prin care preotii manipuleaza lumea. Scurt si la subiect. Preotii adevarati sunt cei care fac adaposturi pentru oameni fara locuinte etc. Preotii falsi sunt insa cei care canta 2 ore si scot milioane. (Church-Bussiness)
Prietene, islamistii au o singura religie a lor. Ce-i drept nu cred in Isus..cred in Mohamed, dar frate ei nu se mai complica cu einspe mii de religii. Ei o au doar pe a lor.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: