| MosIonRanga a întrebat:

Daca persoanele gay fac parte din planul lui Dumnezeu pentru a vedea daca chiar ne iubim aproapele?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Aiden: "...nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu".

Bine că o vor moşteni homofobii cretini şi ipocriţi. Aleluia!
Al naibii "religia iubirii"!

Eşti chiar mai special decât pari la prima vedere.
Dar dacă ai tăcea, ai fi chiar simpatic.

51 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Pacat ca-n Biblie scrie fix opusul.

| elenaQwerty a răspuns:

De ce nu? Adica, noi oricum nu avem de unde sa stim, dar poate fi posibil. Daca privesti totul prin prisma crestinismului, da, chiar trebuie sa iubesti persoanele "gay"! (nu in sensul acela. ci ca pe toti ceilalti oameni) Stii ca nimic nu e intamplator, deci... (apropo, iubirea intre 2 oameni de acelasi sex e pacat si se numeste sodomie).

| Cyrano a răspuns:

Negativ! Dumnezeu ingaduie asa cum ii ingaduie si pe altii, dar asta nu inseamna ca nu vor fi pedepsiti si nu se va termina cu prostia lor asa cum s-a intamplat cu Sodoma si Gomora. A-i iubi nu inseamna sa-i accepti cu bratele deschise, a-i iubi inseamna sa ii trezesti din pacatul lor si sa le arati ca nu se bea apa pe nas!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor

| KhludCiprian a răspuns:

Crestinii nu inteleg Biblia, si nici iubirea aproapelui. Biblia nu zice mai nimic impotriva gaylor, si scrie tot atatea versete in a omora vrajitoare cu cate scrie in a descrimina homosexualii.

Cand eram crestin (acum nu mai sunt) mi se parea josnica discriminarea crestina a grupurilor LGBT!

Iti doresc sa fii primit cu dragoste acolo unde esti (mai ales daca esti din orice minoritate sexuala) si sa incerci sa ignori opiniile oamenilor fara minte!

| KhludCiprian a răspuns (pentru Cyrano):

Dragul meu, a iubi inseamna a trece peste ce sunt ei. Daca iti iubesti tatal tau si sa zicem ca el bea, nu inseamna ca trebuie sa il primesti cu bratele deschise?

Iti zic ca cele mai multe versete impotriva homosexualilor, sunt sub 10. Te rog cauta-le si ai sa fii surprins cat de putine sunt. Sunt aproape 100 impotriva alcoolului. Daca ai vrea sa judeci pe cineva, lasa-i pe cei ce se iubesc si au alta preferinta, si accepta-i in tot ceea ce sunt: adica oameni, ca mine si ca tine.

| Cyrano a răspuns (pentru KhludCiprian):

Tu zici ca iti iubesti prietenii daca ii vezi ca sunt bolnavi si tu le zici ca sunt in regula?

Daca tatal bea, iubeste-l, dar ajuta-l sa se lase de bautura!

Sau oare nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi! Nici cei desfrânaţi, nici cei idolatri, nici cei adulteri, nici bărbaţii care practică prostituţia, nici homosexualii, (1 Corintieni 6:9)
Preferinta? Dar de zoofili ce mai zici? Ii aplauzi? Raul trebuie curatat! Ei trebuie reabilitati!

| KhludCiprian a răspuns (pentru Cyrano):

Bineinteles, mai ales daca nici un tratat de psihologie nu-i defineste ca anormali. De 40 de ani psihologia defineste homosexualitatea ca o preferinta. Sa zic asa, e ca si cum unor barbati le plac blondele cu ochi albastri. Mi se pare gresit ca cineva sa imi zica: trebuie sa imi placa brunetele cu ochii caprui, pentru ca exista un verset intr-o carte antica ce interzice dragostea catre cei ce au alta culoare a ochilor decat ochii ce ii am... (asta e ipotetic).

Mai mult, argumentul crestin impotriva homosexualilor e de obicei la doua nivele:
- unul ca familia e intre un barbat si o femeie, si chiar te rog sa imi dai un exemplu de familie functionala din Biblie. Probabil Iosif si Maria e unul dintre putinele (daca tu consideri), nepuand ca Maria a fost "adoptata" ca si sotie. Dar in rest: multe sotii, pana la 1000 (Solomon avand concubine si sotii ce in total cica erau 1000 si cu toate astea tot a curvit cu Sheeba), incest, gelozie intre sotii ce duc la familii dezbinate (uita-te la dragostea "ideala" a rebeccai) si asceti. Te rog pe bune, cauta familii biblice
- niste comenzi ale vechiului testament, ce orice crestin le considera moarte cand Isus a trecut peste legea lui Moise (nu cred ca tu ai sa accepti nimic din VT)

Deci subliniez, homosexualii nu-s bolnavi, dar daca ar fi, uita-te la Isus... cu cine era: cu vamesii, cu prostituate, si cu o multime de oameni dubiosi. Isus daca i-a vindecat nu a facut-o facand pe fariseul...

| milan9 a răspuns:

Nu divinitatea a sadit o astfel de greseala morala. Pederastia este o boala spirituala, nu una de natura somatică, nu e mostenita, nu este o eroare sau o capcana sadita de Dumnezeu (asta nu numim libertatea „capcana" – libertatea de a ne orienta corect afectivitatea sau de a ne perverti aceasta afectivitate)
Pederastia este o alegere greşită, nu e nimeni condamnat să devină aşa.

| awspam a răspuns:

Bah daca dumnezeu iubea femeia o tinea langa el, si doi daca femeia era asa buna avea si dumnezeu una, eu nu am nimic cu gay-i, dupa mie cat de multi ca ma bucur, numarul de gay e invers proportional cu numarul de femei libere

| MosIonRanga explică (pentru Cyrano):

Cu ce ti se pare tie ca sunt eu un om bolnav?

| MosIonRanga explică (pentru milan9):

Asta inseamna ca homosexualitatea e o alegere?
Deci la un moment dat ni s-a dat de ales dintre a fi heterosexuali sau gay, tu cand ai ales sa fii hetero?

Ai vrea sa fii homosexual? Psihologia nu e adevarul suprem in caz ca nu ai observat! Atunci de ce nu fac homosexualii pui? De ce nu se reproduc? Oare asta e ordinea creatiei? Ai vazut in lumea animala homosexuali?
Familii din Biblie: sunt Acuila şi Priscila; Noe si sotia lui, Elcana si Ana; Zaharia si Elisabeta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ma gandesc la ei pentru ca las oamenii sa fie ce vor. e ilogic ca homosexual sa fii ingrijorat de relatia ta cu elita ortodoxa, biserica, etc. ar trebui sa faci ce dracu stii ca vrei sa faci cu viata ta. formalizeaza prea mult, daca oamenii nu vor sa ii accepte de ce nu se accepta pe ei insisi? de ce sa vrei afectiune in loc sa ii respingi pe toti pentru ca indiferent de ce or fi ei sunt niste asupritori si niste inumani

| Cyrano a răspuns (pentru MosIonRanga):

Homosexualii sunt bolnavi. Poti pricepe asta?

| Cyrano a răspuns (pentru MosIonRanga):

Nu e nici o alegere! Esti barbat, fii barbat! Esti femeie, fii femeie! Nu fii un demon!

NOname
| NOname a răspuns:

Ajută-te singur, Aiden! Pentru început... încearcă să începi să gândeşti...şi mai documentează-te, că nu doare!

| Cyrano a răspuns (pentru NOname):

Zi-mi in legatura cu ce sa ma documentez? Ti se pare ca sunt incult! Cred ca nu citesti mai mult ca mine, asa spre informarea ta.

| Dumniezău a răspuns:

In Biblie scrie altceva.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Cyrano):

Toate afirmaţiile tale de aici (şi nu numai) dovedesc contrariul.

Află adevărul (ştiinţific) înainte să pretinzi că deţii unul şi să discriminezi pe baza unor închipuiri, prejudecăţi şi aberaţii. Eşti complet în eroare, una nesimţită.

| Perseverance a răspuns:

Esti spalat pe creier. Daca ai afla ca tatal tau este gay? Cum ai proceda?

| rotopercutor a răspuns:

Categoric, El iubeste gay-ii de aia tot face copii gay, altfel ar fi toti hetero... dăăăăăăăă

| King18name a răspuns:

Biblie ne zice ca nu e posibil asa ceva.

| DarkAndDreary a răspuns:

Oookay...
Nu m-am putut abtine sa nu-ti raspund si eu.
1. Homosexualitatea nu e o boala
2. Cu ce te afecteaza viata personala a doua persoane care se iubesc?
3. Ai intrebat la un moment dat daca a vazut cineva homosexualitate la animale. Raspunsul este da.

NOname
| NOname a răspuns:

:)) Una dintre ipocriziile biblice:
http://www.tpu.ro/......ele-ei-un/

| danay72 a răspuns:

1Corinteni6:9,10.Dumnezeu nu face asa ceva.

| M25M a răspuns (pentru Cyrano):

Sa inteleg ca si la specile de animale la care se gaseste acest pacat biologic, vor exista repercusiuni!?!

| HDeNiSaR a răspuns:

Inseamna ca pe timpul lui Lot oameni erau plini de iubire de asta a fost distrusa Sodoma si Gomora.

Întrebări similare