| Mas1 a întrebat:

Daca spuneti ca suntem singuri in univers, de ce a mai creeat Dzeu si celalalte planete? Ca nu prea are sens.

18 răspunsuri:
| Popcorncubranza a răspuns:

Pai nu suntem singurihappy

| unbaiatanonim a răspuns:

Ca sa avem mai multe dovezi ca el nu exista.

Răspuns utilizator avertizat
| Ichigo a răspuns:

Pentru toate posturile din sectia religie, adevarul este acelasi... dumnezeu nu exista, Big Bang a creat lumea. Da, am si argumente dar nu ma apuc acum sa le explic pe toate, doar daca imi este cerut acest lucru in mod expres. In schimb va las acest documentar care explica absolut tot. http://www.youtube.com/watch?v=WQhd05ZVYWg

| 1Mihai1 a răspuns:

Totul este creat cu-n scop, voi vreti sa le stiti pe toate? (mai avem pana acolo...)

| 1Mihai1 a răspuns:

Gata? Nu mai spuneti nimic? Hai că-mi place!

| Dumnezău a răspuns:

Pe vremea cand a fost inventat Dumnezeu, sau Biblia, nu se cunostea de existenta altor planete, sau, in cel mai bun caz, existenta lor era pusa pe seama unor "forte demonice".

| JwcFree a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu poate face ce doreste crezi ca ne-a. Creat numai pe noi, inca nu cred in alte fiinte, dar orice este posibilwinking

| 4b a răspuns:

Pentru ca odata... o sa le vizitamwinking

| sinx a răspuns:

Planetele ca planetele, dar ce spui de spatiul cosmic care este mai mult decat ostil oricarei forme de viata pamantene? Si daca stau sa ma gandesc bine, daca dumnezeu a creat aceasta lume minunata pentru noi, cum se face ca 70% din suprafata terrei este acoperita de apa, un mediu ostil pentru oameni? Sa nu mai spun ca din ce 30% ramasi, o mare parte o reprezinta deserturile, ghetarii si muntii, locuri in care nu s-ar putea trai. Deci cand dumnezeu a facut aceasta minunata planeta pentru noi, de ce ne-a dat doar 10% din ea? In viitorul apropiat o sa ne calcam pe picioare, pentru ca deja am ajuns la 7 miliarde si statisticile arata ingrijorator.

| LineGuide a răspuns (pentru lolosaurus):

Te contrazic: Psalmistul spune: ''pe rotundul pamantului''. Da am uitat aici stiti decat sa dati din gura da sa cititi si voi ceva...

| LineGuide a răspuns (pentru 1Mihai1):

O sa aflati voi in Iadul de veci.....sau in Imparatia Cerurilor(da stiti ca glumeam).

| 1Mihai1 a răspuns (pentru LineGuide):

Eşti Creştin?happy

| LineGuide a răspuns (pentru 1Mihai1):

Ortodox...

| LineGuide a răspuns (pentru lolosaurus):

Aia erau preistoricii, eu ma refer la perioada crestina, da si tu un exemplu cu platitudinea, colturile (ma rog daca te referi la catolic poate dar in religia pur ortodoxa...), de curiozitate ce religie ai tu....ma rog in care est botezat?

| William a răspuns:

De ce? Pai ca se mire prostii laughing