| frato a întrebat:

Daca sunt crestin mai pot avea o viata a mea de ex, sa ma uit la filme sau sa ma joc pe pc?

2 răspunsuri:
| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Matei 16:24 VDC
[24] Atunci, Isus a zis ucenicilor Săi: „Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea și să Mă urmeze.

Nu te judec si te inteleg foarte bine, este o lupta între tine si firea pământească(adica trupul acesta) prin care diavolul se lupta cu noi si ne poate influenta in decizile noastre...etc. Dar citește versetul de sus pana vei înțelege ce vrea sa spuna Domnul Isus. Eu unul inainte de a fii schimbat de Dumnezeu, aveam si ma jucam multe jocuri, jocul care m-a robit a fost Clash of Clans ma jucam in unele zile pana a doua zi dimineața dar tot Dumnezeu mi - a dat puterea de a renunta la jocuri cu toate ca diavolul ma mai ispitește sa il instalez din nou este o capcana o oferta din partea lui. Nu exclud ma mai joc mai rar pe tel in aplicații crestine cu conținut crestin este un verset in Biblie care spune ca suntem robii lucrului de care suntem biruiti. Eu in momentul de față nu ma mai joc jocuri video, nu ma mai uit la filme dar filmul cu Isus, mai sunt acele desene care sunt chiar foarte bine facute la Cartea Cărților le ele ma uit ori documentare cu natura sau fauna animală, exclus filme de altfel cu alta conotație. Te indemn ca sa te apropii de Dumnezeu sa cauti sa te împaci cu El, sa cauti in viața ta ca inima sa fie curată si plăcută Lui, sa cauti, cautam lucrurile care ne fac bine sufletului nostru, sa te rogi Lui sa iti descopere voia Sa pentru tine si sa fii umplut cu Duhul Sfânt, sa primești intelepciune de sus si mintea ta sa fie luminată de El, nu este ușor dar in Biblie spune:
1 Ioan 5:3-5 VDC
[3] Căci dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui. Și poruncile Lui nu sunt grele, [4] pentru că oricine este născut din Dumnezeu biruiește lumea; și ceea ce câștigă biruință asupra lumii este credința noastră. [5] Cine este cel ce a biruit lumea dacă nu cel ce crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu?

Matei 11:28-30 VDC
[28] Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. [29] Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima; și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre. [30] Căci jugul Meu este bun și sarcina Mea este ușoară."
Cauta sa pui preț pe Cuvant inca de pe acum si nu vei avea nimic de pierdut, vezi si in Romani capitolul 8 ce spune!
Dumnezeu sa te binecuvinteze cu multă putere! AMIN

| EestiSodalane a răspuns:

Da, normal. Important e să-ți faci îndatorarea de creștin.