| TheWomanCat a întrebat:

Daca te-ai afla intr-o situatie in care ai fi nevoit sa alegi intre credinta ta in Dumnezeu sau propria viata ce ai alege si de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa Il aleg pe Dumnezeu. Nu exista moarte mai onorabila ca aceasta. Dar mi-e teama ca as ceda, ar fi niste clipe decisive si tensionante si aceasta este teama cea mai mare. Ca as ceda in fata promisiunilor sau ale amenintarilor care sa ma desparta de Dumnezeu pentru totdeauna.

22 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Stai sa vad... sa aleg intre un nimic si propria viata. Aleg pe Zana Maseluta!

| Doub a răspuns:

Pe Dumnezeu.
De ce?
Pentru că viaţa mea fără El ar fi nimic.
Am avut momente oribile, când am fost părăsită pur şi simplu de cele mai dragi persoane, iar atunci, doar Dumnezeu m-a ajutat.
Oamenii m-au dezamăgit, doar Dumnezeu, niciodată. El mereu a fost acolo pentru mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

Traiesti in intuneric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Impresionant. Este nevoie de tarie de caracter ca sa recunosti ca Dumnezeu lucreaza in lume, prin noi, cu noi.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar am luminita la mine, nu una ipotetica ca voi.
@Doub: Mi se pare absolut logic ce zici. Nici Zana Maseluta nu m-a dezamagit vreodata.

| DarkAndDreary a răspuns:

Evident că viața.

| VelaJohnny a răspuns:

Marcu 8:35 ar trebui sa fie lipit de fruntea tuturor celor ce zic ca is crestini. Ar fi numarul lor mai mic atunci sunt sigur de asta.

„Fiindcă cine vrea să-şi salveze sufletul îl va pierde, dar cine îşi pierde sufletul pentru mine şi pentru vestea bună îl va salva."

| TrăieşteClipa a răspuns:

Avand in vedere ca personajul biblic YHWH sau Jehova nu are nicio legatura cu creatia universului, si ca era doar un amarat de administrator al unui sat de evrei, o sa aleg varianta b.

| whatevernvm a răspuns:

Propria viata.

| Doub a răspuns (pentru KodrutZ):

Sper să nici nu o facă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e problema mea, pe tine nu te-ar ajuta decat daca ai asista direct la alegerea mea.In bine sau in rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kpoparitaaa ieei laughing)))))))))

| AliGab a răspuns:

Mi-as dori din suflet sa am puterea mucenicilor si sa il aleg pe Dumnezeu, insa slabiciunea spiritului meu nu stiu daca va avea aceasta tarie. Asa ca, pana la momentul in care sa fiu pusa sa aleg, daca va fi cazul, nu pot da un raspuns concret.

| danut a răspuns:

Pai sa spunem ca alegi..viata dar peste 5 minute da peste tine cu masina un handicapat si mori, pentru ce ai ales."viata"?
Este evident ca singura optiune viabila este Sa-L alegi pe Dumnezeu care te poate readuce la viata, si inca ce viata, una vesnica!

| MistretulPufos a răspuns:

Umm, cred ca as alege credinta ca mi s-a luat de Pamantul asta...

| costis a răspuns:

O intrebare grea. pentru ca majoritatea suntem prea ancorati in universul vizibil ca sa ne mai gandim si la altceva.

| 6684464 a răspuns:

Un credincios stie ca daca moare ajunge in Rai, asa ca nu are nimic de pierdut daca moare.

| lidiacengher a răspuns:

Credinta in d zeu si asta pentru ca el are puterea sa ne invie din nou

| RAY a răspuns:

Desigur ca cu vorba toti ar alege credinta cu fapta mai greu

| CinevaMisterios a răspuns:

Odata ce El ti-a dat viata, mi se pare normal sa ti-o dai pentru El...

| BadAngel3 a răspuns:

Daca as da un test din asta, cu toata sinceritatea, as pica.

| danay72 a răspuns:

Pe Dumnezeu, pentru ca și dacă îmi pierd viata, el poate sa ma învie. Dar dacă aleg viata, va fi doar pentru o perioada scurta de timp și sunt fără nici o speranța sigura de viitor.