Prostii. Nici macar incest nu se poate numi.
Sora-mea a vrut o data sa ma pupe pe obraz, si eu nu am stiut ce a vrut sa faca si am sucit capul spre ea si din greseala ne-am pupat pe buze, si asta s-a intamplat mai mult de o singura data.
Chiar dacă a fost ceva intenționat în cazul meu, întreb fiindcă îmi e jena sa spun preotului si pe de o parte sunt conștientă că fara sa mărturisesc e posibil sa fie acel pacat numit si desfranare
Mergi si vorbeste cu preotul parohiei voastre despre pacatul curviei, fiindca pupatul intre surori nu inseamna curvie si nici nu te impiedica la imparatsanie.
Poate conduce la pacatul grav. Nu trebuie sa astepti 20 de ani ca sa te intorci la Dumnezeu.
Cat despre impartasanie, aceasta se face o data pe an de 14 nisan doar de catre cei care au speranta de a fi inviati in cer impreuna cu Isus. Marea majoritate nu se impartasesc si au speranta de a fi inviati in carne si oase pe pamant.
Preotul singur decide daca esti oprita de la impartasanie si pentru cat timp! Dar marturiseste-ti si acest pacat preotului, ca sa fii iertata! Mai bine sa-ti fie jena acum, decat la judecata de apoi! Caci impartasania se ia intru curatia inimii, altfel se face cu nevrednicie!
Preotul este doar un martor al spovedaniei, de fapt, tu te marturisesti lui Dumnezeu! Iertarea se primeste prin umanitatea preotului care este un instrument al harului lui Dumnezeu, asa cum si in Biblie oamenii primeau iertare de pacate prin umanitatea Fiului Omului.
Păcatul curviei înseamnă să faci sex fără sa fii căsătorită cu o persoană, iar preacurvie înseamnă adulter, adică sex cu altcineva decât cu persoana cu care te-ai căsătorit. Sărutul cu sora ta este doar curiozitate.