| NameoftheCentury a întrebat:

Daca teoria multiversului este adevarata, atunci ar putea exista o entitate mai "mare" ca si Dumnezeu?

9 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Ar putea exista, insa atunci acea entitate mai mica nu s-ar mai numi Dumnezeu, deci raspunsul e nu.

| Inferno a răspuns:

Trandafirul A este cel mai rosu trandafir.
Poate exista un trandafir, B, mai rosu decat trandafirul A?
Raspuns: Nu.
Deoarece A e definit ca "cel mai rosu".

| danay72 a răspuns:

Nu exista cineva mai mare si mai puternic ca si Dumnezeu. El este Creatorul tuturor lucrurilor. Apocalipsa4:11

| Musique a răspuns:

Imaginația nu cunoaște limite.

| Holiday a răspuns:

Teoretic poate, dar practic nu, pentru ca ar trebui sa fie si "mai inexistent", si cum inexistent nu are grade de comparatie...

| martzian a răspuns:

O curiozitate personala: in ideea in care stiti ca cei credinciosi il percep pe Dumnezeu ca fiind infinit in spatiu si timp, va asteptati la un raspuns afirmativ?

Sa va pun eu o intrebare mai buna: daca Dumnezeu chiar exista, cum va simtiti la gandul ca intr-o zi vom sta inaintea Lui pentru a da socoteala de modul in care ne-am trait viata?

PS: Nu astept un raspuns la o intrebare atat de personala. Nu ma astept sa aveti puterea sa recunoasteti public.

| KhludCiprian a răspuns:

Sigur. Dat fiind ca orice zeitate din cate stim e o creatie umana, si implicit e doar o idee, un univers deja e prea mare, dar mai ales un multivers.

O intrebare pentru credinciosi: e cum impaca un zeu constient cu lentilele gravitationale, deoarece daca acel zeu este in afara universurilor sau in gauri negre timpul nu exista si nici un fel de a gandi in care lucrurile se petrec in "2 timpi"

| pilifalexandru a răspuns:

Teoria multi universurilor este adevarata, chiar religiile vorbesc despre ele, ex: rai-iad. Nu exista o entitate mai mare ca Dumnezeu, El este creatorul tuturor universurilor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru pilifalexandru):

Alegand sa ignor prima parte a comentariului tau (deoarece este absurda), cum ai ajuns la concluzia ca "El este creatorul tuturor universurilor"? Poti sa-mi arati unde scrie in biblie despre multivers?