Teoria multi universurilor este adevarata, chiar religiile vorbesc despre ele, ex: rai-iad. Nu exista o entitate mai mare ca Dumnezeu, El este creatorul tuturor universurilor.
Alegand sa ignor prima parte a comentariului tau (deoarece este absurda), cum ai ajuns la concluzia ca "El este creatorul tuturor universurilor"? Poti sa-mi arati unde scrie in biblie despre multivers?
Sigur. Dat fiind ca orice zeitate din cate stim e o creatie umana, si implicit e doar o idee, un univers deja e prea mare, dar mai ales un multivers.
O intrebare pentru credinciosi: e cum impaca un zeu constient cu lentilele gravitationale, deoarece daca acel zeu este in afara universurilor sau in gauri negre timpul nu exista si nici un fel de a gandi in care lucrurile se petrec in "2 timpi"
Teoretic poate, dar practic nu, pentru ca ar trebui sa fie si "mai inexistent", si cum inexistent nu are grade de comparatie...
Nu exista cineva mai mare si mai puternic ca si Dumnezeu. El este Creatorul tuturor lucrurilor. Apocalipsa4:11
Ar putea exista, insa atunci acea entitate mai mica nu s-ar mai numi Dumnezeu, deci raspunsul e nu.
Trandafirul A este cel mai rosu trandafir.
Poate exista un trandafir, B, mai rosu decat trandafirul A?
Raspuns: Nu.
Deoarece A e definit ca "cel mai rosu".
O curiozitate personala: in ideea in care stiti ca cei credinciosi il percep pe Dumnezeu ca fiind infinit in spatiu si timp, va asteptati la un raspuns afirmativ?
Sa va pun eu o intrebare mai buna: daca Dumnezeu chiar exista, cum va simtiti la gandul ca intr-o zi vom sta inaintea Lui pentru a da socoteala de modul in care ne-am trait viata?
PS: Nu astept un raspuns la o intrebare atat de personala. Nu ma astept sa aveti puterea sa recunoasteti public.
aabaaab3278 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: