| aabaaab3278 a întrebat:

Daca Teoria Multiversului s-ar dovedi a fi adevarata, religia ar mai avea vreun rost?

8 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| martzian a răspuns:

Nu ar schimba mare branza. Mergand pe fir pe principiul cauza efect tot intr-un punct mort ajungem in final, desi i-ar da bietului anticreationist incurcat in explicatii o gura de oxigen pentru a sugera o modelitate de aparitie a propriului nostru univers.

PS: Demonstratia e un cuvant mare, daca ne gandim ca noi nu am reusit sa ajungem la limitele propriului nostru univers cu cercetarea. Avem o lume absurd de mare... aparuta din nimc. Multiversul ar fi o problema si mai greu de explicat, o nevoie si mai mare de supranatural de luat in calcul. happy

| William a răspuns:

De ce ai pus intrebarea asta daca stii raspunsul?

| aabaaab3278 explică (pentru martzian):

"Aparuta din nimic"? parca tu erai crestin.

| aabaaab3278 explică (pentru William):

Sa vad si raspunsurile altora.

| martzian a răspuns (pentru aabaaab3278):

E pura ironie. Nimic nu apare pur si simplu la intamplare si din nimic.

| RAY a răspuns:

Teoria multiuniversului nu poate explica cum din nimic a aparut energie ca apoi materie,este incredibil cand privesti in jurul tu si spui da stai nu are ratiune,logica, teoria aia complica mai mult lucrurile e cum multiunivers din nimic? eu sunt ateu, dar nu cred in nimic, pentru ca viata e scurta si nimic nu-i batut in cuie, nici nu spun da nici nu, dovezii sa fie si voi crede