| VampiruI a întrebat:

Daca tu crezi in destin de ce iti pui casca in cap cand mergi cu motocicleta? Daca destinul e sa nu faci accident, nu faci, iar daca e sa mori mori si cu casca, nu?

6 răspunsuri:
| Gligore2000 a răspuns:

Pentru ca te amendeaza Garcea cu 500 de lei.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu stiu cine mai e asa prost sa creada în destin

| VampiruI explică (pentru CostinAlamariu):

Eu

| Gligore2000 a răspuns:

Ti se pare ca esti liber.
Iti pot enumera cel putin 7 lucruri pe care nu poti sa le faci.
Sa scrii corect, sa gandesti, sa-ti gasesti o prietena, sa ai un cont pe TPU mai mult de 3 zile, sa ai simtul umorului, sa ai talent la muzica, pictura etc.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu exista asemenea lucru. Tot ce se va intampla in viitor se bazeaza pe efectul fluturelui, sau efectul domino. Deciziile pe care le iei acum iti afecteaza viitorul intr-un anumit mod si intr-o anumita cantitate. Poate fi afectat in bine sau in rau. Asta depinde de deciziile pe care le iei. Moarte de asemenea se va decide pe baza deciziilor pe care le iei.
Daca te duci cu motocicleta si decizi sa nu iti pui casca, poti sa faci accident si sa mori.
Daca te duci cu motocicleta si te decizi sa iti pui casca poti sa faci accident si sa nu mori.
Sau viceversa in ambele cazuri.
Asta depinde si de cealalta persoana. Poate cel care ti-a provocat accidentul a lua decizia de a raspunde la telefon in timp ce era la volan si asa a produl accidentul. Daca lua decizia sa nu raspunda la telefon nu se provoca accidentul, iar tu supravietuiasi cu sau fara casca.
Mai multi factori intra in asta, si nu doar din partea ta, ci din partea tuturor implicati.
Cam asa e si cu efectul fluturelui, sau efectul domino, sau efectul evenimentelor in lant, cum vrei tu sa le numesti.
Destinul e ceva ce apare in serialele in care personajul principal declara ca e destinul sau sa faca un anumit lucru, si asta e predestinat sa se intample indiferent de situatie. Exact de asta se intampla asta in filme, pentru ca sunt doar filme, nu e viata reala. In viata reala, asta nu exista.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Calci pe urmele lui Stephen Hawking, poate e semn că ești un geniu big grin

El a zis „Am observat că inclusiv cei care spun că totul e predestinat și că nu putem schimba nimic se uită în ambele sensuri înainte de a traversa strada".