| WhatheWow a întrebat:

Daca unui crestin nu poti sa-i distrugi credinta, de ce crezi ca poti sa o " bagi pe git " unui ateu sau unuia de alta alta religie? De ce unii vor sa faca dintr-o "boala mintala" una contagioasa?

Răspuns Câştigător
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ei vor sa isi fortifice crezul intr-o zeitate prin diferite mijloace. Unul mai ciudat ar fi contaminarea celorlalti, suprimand singura bucatica de intelect ce s-ar fi putut dezvolta in toata splendoarea ei.

42 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

1. Pentru ca binele invinge mereu, si cum ateii sunt doar posedati, oameni pacaliti de diavol ca nu exista, e usor de dedus ca ei o sa piarda lupta asta.
2. Noua ne zicea popa ca daca readucem un om pe calea cea buna o sa fim iertati mai usor, mantuiti pentru mantuirea lor, asta explica multe.

| 2k a răspuns (pentru Mădă0611):

Ma duc sa ucid vreo 2 crestini si dupa ma pun sa convertesc 4 atei (sa fie cu dobanda) eu zic ca asa as fi chit cu doamne doamne la mantuire laughing

| WhatheWow explică (pentru 2k):

laughing)

| Mădă0611 a răspuns (pentru 2k):

Intrandu-ti in rol poate o sa uiti sa iesi si o sa te mantuiesti singur. Vezi sa nu uiti sa te rogi si pentru cei saraci, ca un bun crestin: x a răspuns (pentru 2k):
In timpul rugaciunii mele 114 copii vor muri de foame pentru ca nu se roaga nimeni pentru ei.Sa sti ca este multa putere in rugaciunile cu adresa specifica.

Nu ma mantuiesc eu singur... Eu doar ma pun bine in caz ca m-am inselat in viata asta rolling on the floor imi fac o asigurare CASCO laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru 2k):

Ioai, cata necredinta in tine, o sa ajungi in iadul ateilor rolling on the floor Huo. O sa te puna toata ziua sa citesti biblia, sa faci plecaciuni, sa pupi moaste, si tot tacamul.

| Narfundo a răspuns:

Daca ziceai boala mentala ma mai gandeam la un raspuns.Pana atunci multumeste-te cu asta "oricum nu meriti un raspuns, la intrebarea aia retorica.Crestinii sunt si atei si ateii sunt crestini.Pa

| WhatheWow explică (pentru Narfundo):

Am crezut ca esti doar patetic dar, dupa cite vad esti si prost informat!
http://ec.europa.eu/health-eu/health_problems/mental_health/index_ro.htm

| Kabuto79 a răspuns (pentru Mădă0611):

Ahaaa mersi mada0611 acum pricep dc sunteti asa disperati sa ne readuceti pe calea cea dreapta. Ia zi-mi cate bombonele bonus vei primi in lumea basmelor si a poneilor cand vei muri?

| Kabuto79 a răspuns (pentru Mădă0611):

Asta va invatat dumnezeul vostru? cine nu ma slujeste va pupa icone cu mine si va face plecaciuni? Esti o rusine pentru crestini (ps sunt ateu ).

Deja salivez doar cand ma gandesc laughing At least i`ll have good company big grin

| Mădă0611 a răspuns (pentru Kabuto79):

laughing cred ca trebuie sa pun ghilimele cand vorbesc la misto. Nu vezi ce am zis in al 2-lea comentariu? Aia sunt crestini? Copiii saraci mor ca nu se roaga nimeni pentru ei, de parca suferinta lor nu e suficienta, sau e greu sa-i pomenesti daca tot crezi in rugaciuni si dumnezeu, faza e ca autosugestia nu iti pune painea pe masa.

| sellenaD a răspuns:

Toti considera ca doar ce cred ei este bine, adevarat.De exemplu ca un crestin considera ca are dreptul sa ii spuna ceea ce crede,adevarul vazut de el, intentia nu e de''a baga'' ceva, cuiva, pe gat. Poate considera ca aceasta asa zisa,, boala mintala'' i-ar folosi si celui de langa el... Asa ca un om care se bazeaza pe logica si pretinde ca stie foarte bine ce face si ce crede nu vad de ce ar putea fi deranjat de cineva care incearca sa ii impartaseasca credinta lui. Fiecare avem dreptul sa credem si sa vorbim, dar si sa nu ascultam. Unui crestin ii pasa si de sufletul celui de langa el chiar daca il vede pe acesta ca se bazeaza pe logica si crede ca daca el nu l-a vazut pe Dumnezeu, acesta, nu exista pentru ca o furnica nu a vazut stapanul casei in care se afla, el crede ca mai bine e sa crezi in ceva care daca nu exista nu te afecteaza cu nimic decat sa nu crezi...

| WhatheWow explică (pentru sellenaD):

Printre rindurile tale se citeste subiectivismul chiar daca incercai sa-i dai alta fateta; e felul tau de a gindi si il respect!

| sellenaD a răspuns (pentru WhatheWow):

Nu incercam sa'' ascund '' ceea ce cred...da, e felul meu si multumesc! E bine daca se poate citi...happy

| EmaS a răspuns:

Nu cred ca este cazul sa vorbesti asa. Mai degraba ar trebui sa consulti tu un psihiatru.

| WhatheWow explică (pentru EmaS):

Eu nu cred ca am spus ca am sa stau la masa cu Dumnezeu si cu Isus si nici nu vorbesc cu prieteni imaginari! Deci cine are nevoie de psihiatru?

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

Deci toti crestinii au nevoie, in afara de tine. Frumos!
Ai voie sa ataci opinia cuiva, insa nu si persoana.

| Hombre a răspuns (pentru Narfundo):

Ateu crestin? Shimba-ti numele de Mental, pune altceva, "Indoctrinatul" sa zicem.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Ce bine da-i cu bata in balta uneori.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Dar se pare ca iti place. De exemplu?

He! He! Altfel nu ai mai avea motive sa te legi de mine!

| Dandanache a răspuns:

Ma amuza imbecilii, indiferent de orientarea religioasa. Mai ales cand musca din colegii de (ne)credinta, fiind prea prosti sa miroase ironiile.

Stii cum te numeste Dumnezeu?,, Nebunul zice in inima lui: Nu este Dumnezeu!"

| WhatheWow explică (pentru EmaS):

Dar tu, poti sa demonstrezi ca nu esti paranoica; ca nu esti fatarnica, ca ai invatat la scoala si materii pe care astazi le contesti? Daca eu incep sa-ti povestesc cum s-au format toate, stiintific, cu dovezi sint sigur ca esti ca "cele trei maimute" din mitologia chineza : nu vezi, nu auzi, nu vorbesti si mai spui ca eu sint orb. Hai sa clarificam ceva : eu nu m-am nascut "orb" ci am cunoscut ce e Religia si am citit si Biblia insa, spre deosebire de tine nu cred si nici nu "prind fluturi "! Ma intreb, daca esti o fanatica religioasa de ce nu iesi pe strada cu o Biblie in mina si sa vestesti venirea Domnului sau iminenta Iadului pentru necredinciosi? Ti-am mai spus dar ai tacut : nu esti tu mai desteapta decit mii de oameni de stiinta care au facultati si care si-au dedicat viata scoaterii noastre din tenebrele religiei.

He! He! Eu am dreptul de a discerne binele de rau. Te asigur ca daca ar fi credibile si alte teorii, le-as lua in considerare. Dar au si ele lacunele lor!happy

| Zenicide a răspuns (pentru EmaS):

Draga EmaS tu pretinzi ca esti pui de zeu laughing) Si mai ai tupeul sa pomenesti de psihiatru?

"Te asigur ca daca ar fi credibile si alte teorii, le-as lua in considerare. Dar au si ele lacunele lor!"
Nu inteleg, care e teoria ta actuala?

| EmaS a răspuns (pentru Zenicide):

Nu este destul de evident?

Nu. Absolut deloc. Este o singura teorie care explica aparitia universului, big bangul.
Presupun ca vroiai sa zici ca ai o alta ipoteza, daca era teorie sunt sigur ca am fi auzit si noi restul pana acum.

| EmaS a răspuns (pentru Zenicide):

Ai auzit de teoria creatiei?