| WhatheWow a întrebat:

Daca unui crestin nu poti sa-i distrugi credinta, de ce crezi ca poti sa o " bagi pe git " unui ateu sau unuia de alta alta religie? De ce unii vor sa faca dintr-o "boala mintala" una contagioasa?

Răspuns Câştigător
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Ei vor sa isi fortifice crezul intr-o zeitate prin diferite mijloace. Unul mai ciudat ar fi contaminarea celorlalti, suprimand singura bucatica de intelect ce s-ar fi putut dezvolta in toata splendoarea ei.

42 răspunsuri:
| Zenicide a răspuns (pentru EmaS):

Nu, niciodata. In ce consta?
Am auzit in schimb de "inteligent design" sau designul inteligent care a vrut sa se autointituleze stiinta si teorie dar a fost respins ulterior in instanta. http://www.youtube.com/watch?v=8hTZ5AYzs8o

| EmaS a răspuns (pentru Zenicide):

Exista doua mari teorii cea a Evolutiei si cea a Creatiei.

| Zenicide a răspuns (pentru EmaS):

Creatia este convingerea ta religioasa, personala, nu este nici pe departe o teorie stiintifica si nici nu o sa fie vreodata pentru ca se bazeaza pe credinta.
De asta te-am intrebat in ce consta si cum ai ajuns la aceasta concluzie, daca tot zici ca e teorie laughing

| EmaS a răspuns (pentru Zenicide):

Ehee! Mai trebuie sa cercetezi ca sa te decizi in ce crezi.Am cercetat toate teoriile si cerede-ma ca teoria creatiei mi se pare cea mai plauzibila. De fapt, toate incercarile de a crea viata din neviata, incepand cu Pasteur, au esuat. Microbiologul Michael Denton, desi el insusi ateu, adauga:,, Complexitatea chiar si a celei mai simple celule cunoscute este atat de mare incat este imposibil sa accepti ca ea ar fi putut fi ansamblata brusc printr-un eveniment ciudat si extrem de improbabil.O asemenea aparitie nu s-ar distinstinge prin nimic de un miracol,,.
Tu ai auzit de teoria Bing Bang-ului? Adica din nimic prin marea explozie a aparut tot universul acesta. Poate nimicul sa creeze ceva?

| Zenicide a răspuns:

Din nou, creatia nu este o teorie. Este convingerea ta ca un Creator (adica Dzeul biblic desigur) a facut totul apoi incerci sa cauti lucruri care se incadreaza in aceasta credinta pe celelalte le respingi. O teorie face exact opusul. Sper sa intelegi diferenta si nu o sa te mai faci de ras in viitor.

"Tu ai auzit de teoria Bing Bang-ului? Adica din nimic prin marea explozie a aparut tot universul acesta. Poate nimicul sa creeze ceva?"
Eu am auzit dar tu se pare ca nu. Despre ce nimic vorbesti? E clar ca nu ai citit altceva in afara de biblie in viata ta. Cert e ca despre Big Bang nu stii absolut nimic.

| WhatheWow explică:

Daca tot vomiti, macar fa-o cu gura inchisa ca stropesti! Nu ti-a priit lapticu sau ti se trage de la slujba de Duminica unde nu ai mai ajuns sa pupi icoanele! Analfabetismul, sint sigur ca e mult mai prezent la voi la tara unde, numarul de sclavi si fanatici religiosi e mai mare. In Religie nu e nevoie de multa scoala, pentru a citi o singura carte si aia plina de aberatii demne de mintea celor ce-au scris-o. Ma intreb, mintea ta limitata poate procesa la scoala alte materii decit Limba Romana si Religia? Se pare ca nu!

| WhatheWow explică (pentru EmaS):

Ca sa intelegi alta teorie e obligatoriu sa cunosti si altceva decit Biblia.

| EmaS a răspuns (pentru WhatheWow):

Te asigur ca cunosc si altceva decat Biblia. Ca sa alegi ce trebuie sa crezi cauti, cercetezi si pe urma alegi ce este bun. Vezi ca unii contrazic fara sa cunoasca cum este Zenicide.

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Stii ca nu pot sa rezist tentatiei de a trece pe langa tine si sa nu-ti bag o tepusa.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

A, deci nu este altceva decat un gest de atentie, de caldura, de...

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

De, de. de.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

De ce? Ca nu am inteles!