Ei vor sa isi fortifice crezul intr-o zeitate prin diferite mijloace. Unul mai ciudat ar fi contaminarea celorlalti, suprimand singura bucatica de intelect ce s-ar fi putut dezvolta in toata splendoarea ei.
Nu, niciodata. In ce consta?
Am auzit in schimb de "inteligent design" sau designul inteligent care a vrut sa se autointituleze stiinta si teorie dar a fost respins ulterior in instanta. http://www.youtube.com/watch?v=8hTZ5AYzs8o
Ehee! Mai trebuie sa cercetezi ca sa te decizi in ce crezi.Am cercetat toate teoriile si cerede-ma ca teoria creatiei mi se pare cea mai plauzibila. De fapt, toate incercarile de a crea viata din neviata, incepand cu Pasteur, au esuat. Microbiologul Michael Denton, desi el insusi ateu, adauga:,, Complexitatea chiar si a celei mai simple celule cunoscute este atat de mare incat este imposibil sa accepti ca ea ar fi putut fi ansamblata brusc printr-un eveniment ciudat si extrem de improbabil.O asemenea aparitie nu s-ar distinstinge prin nimic de un miracol,,.
Tu ai auzit de teoria Bing Bang-ului? Adica din nimic prin marea explozie a aparut tot universul acesta. Poate nimicul sa creeze ceva?
Din nou, creatia nu este o teorie. Este convingerea ta ca un Creator (adica Dzeul biblic desigur) a facut totul apoi incerci sa cauti lucruri care se incadreaza in aceasta credinta pe celelalte le respingi. O teorie face exact opusul. Sper sa intelegi diferenta si nu o sa te mai faci de ras in viitor.
"Tu ai auzit de teoria Bing Bang-ului? Adica din nimic prin marea explozie a aparut tot universul acesta. Poate nimicul sa creeze ceva?"
Eu am auzit dar tu se pare ca nu. Despre ce nimic vorbesti? E clar ca nu ai citit altceva in afara de biblie in viata ta. Cert e ca despre Big Bang nu stii absolut nimic.
Daca tot vomiti, macar fa-o cu gura inchisa ca stropesti! Nu ti-a priit lapticu sau ti se trage de la slujba de Duminica unde nu ai mai ajuns sa pupi icoanele! Analfabetismul, sint sigur ca e mult mai prezent la voi la tara unde, numarul de sclavi si fanatici religiosi e mai mare. In Religie nu e nevoie de multa scoala, pentru a citi o singura carte si aia plina de aberatii demne de mintea celor ce-au scris-o. Ma intreb, mintea ta limitata poate procesa la scoala alte materii decit Limba Romana si Religia? Se pare ca nu!
DeProfundis99 întreabă: