Argumentele mele pentru ce?
Ar fi, chiar biblice, doar ca sunt rastalmacite de pociti.
Da, ca să nu fie "corupți". Dacă sunt "corupți" de ateii sataniști nu o sa mai ajunga în rai.
Un argument cu adevărat bun și bazat pe Biblie nu ai cum să-l răstălmăcești.
Deci?
Pe cat de bun cu atat mai rãstâlmãcit este, tine minte asta.
Vrei unul sa te convingi?
Https://www.google.com/amp/s/www.bible.com/ro/bible/126/MAT.16.28.NTR
Ce intelegi tu din acest pasaj?
Sa vedem ce intelegi tu si ce inteleg eu, ce intelege unul cu religie si ce intelege celalalt fara.
Şi Marcu, şi Luca fac legătura între cuvintele rostite de Isus despre Regat şi relatarea despre transfigurare (Marcu 9:1–8; Luca 9:27–36). Transfigurarea, sau apariţia în glorie a lui Isus în prezenţa celor trei apostoli, a fost o demonstraţie a venirii lui Isus în calitate de Rege al Regatului. Petru confirmă corectitudinea acestei înţelegeri vorbind despre „puterea şi prezenţa Domnului nostru Isus Cristos" în legătură cu faptul că a fost martor ocular al transfigurării lui Isus. — 2 Petru 1:16–18
Unul din cazurile in care iti dau "block", este daca ei cred despre tine ca esti un fost martor. Esti considerat "apostat" iar ei nu au voie sa discute cu astfel de oameni. Organizatia Turnul de Veghe le interzice.
Daca nu esti un fost martor, atunci sunt deranjati foarte tare daca vad ca tu stii mai mult decat ei. Ei nu pot accepta ca cineva care nu e martor sa cunoasca Biblia mai bine ca ei. Doar ei trebuie sa castige orice discutie in contradictoriu. Ei cred despre toate bisericile crestine ca sunt unelte ale diavolului etc
Exact cum banuiam, s-a rastalmacit de un pocit.(imi cer scuze dar religia poceste oameni)
Intrebarea este, de ce s-a pocit litera?
Pentru ca apartinem unui cult, desigur.
Stiu faza cu transfigurarea, nu iti fa griji, de aceea te-am si interogat.
Vrei sa iti tai versetul in 3 si sa iti dau partea pe care ai ignorat-o?
Si el vine in curand: "Vor vedea pe Fiul Omului venind în Împărăția Sa."
Intrebare: Cine e Fiul Omului si care e Imparatia Lui?
Ca sa ajungem si la argumentul meu.
Eu asa citesc biblia si nu altcumva, nu caut pe internet ce spune religia X, ca apoi ma blastama Ieremia 17:5.
În relatările din evanghelii, expresia apare de aproximativ 80 de ori, fiind aplicată de fiecare dată la Isus Cristos și fiind folosită chiar de el cu privire la sine.
Aici nu puteai pocii, nimeni nu poceste pe Fiul Omului, desigur.
Si Impãrãtia Lui?
Un guvern ceresc de origine divină, care că înlătura orice guvern omenesc și care va conduce peste pământ.
Daca zice ca vine in imparatia Lui, cum poti zice ca vine cu imparatia Lui?
Nu e neica asta, e un alt mod de a interpreta ca sa dea ca dta si pocita biserica la care apartineti.
Cunosc bine strategia.
In Matei 21:43 nu e niciun guvern ceresc/omenesc Imparatia Lui, este chiar Israelul. Nici o problema la mine poate.
Https://www.google.com/amp/s/www.bible.com/ro/bible/191/LUK.1.32.VDC
Cine râde la urma râde mai bine.
Israelul era poporul ales, dar deoarece că națiune la respins pe Cristos, a fost și el respins. Deci, a fost respinsă " împărăția lui"?
Despre Ioan Botezătorul Isus a spus că dintre cei născuți de femei nimeni nu s-a ridicat mai mare că el, totuși cel mai mic în împărăția cerurilor este mai mare decât Ioan. ( Luca 7:28) Aceste cuvinte n-ar avea sens dacă presupunerea ta ar fi corectă.
Ioan 18:36 Isus a răspuns: „Regatul meu nu face parte din această lume. Dacă Regatul meu ar fi făcut parte din această lume, slujitorii mei ar fi luptat ca să nu fiu predat iudeilor.
Deci, împărăția cerurilor nu este Israelul.
Esti orb?
Tu ai vazut ce scrie in Ioan 18:36?
Scrie ca, citez: "Dar, acum, Imparatia mea nu este de aici".
Sau cum putea fi imparatia Lui de acolo atunci daca vierii erau deja in vie?
Apoi citeste-mi pilda vierilor si fa-ti descoperit si tu singur imparatia.
Luca 7:28 are sens daca citesti fara ochelarii aburiti ai religiei.
Esti constient ca de cand vorbesc cu tine interpretezi si tot interpretezi?
Nu, nu este "Un mod de exprimare. Nici o problemă.", este un alt *** religios pe care tu il mananci cu pofta.
Nu sunt orb, scrie clar -" Împărăţia* Mea nu este din lumea aceasta", a răspuns Isus."
Israelul a avut posibilitatea să faca parte din regatul cerurilor, dar ulterior au fost respinși, iar "via"a fost dată altor "viticultori" care urmau să dea roadele la timpul potrivit.
Daniel 2:44 tot de acest regat vorbește, că va înlătura toate regatle omenești.
In rugăciunea model, Tatăl nostru, se spune "să vina regatul tău", deci nu era.
"Luca 7:28 are sens daca citesti fara ochelarii aburiti " - "super" argument. Ești conștient că se aplică la tot ce ai afirmat tu?
Nu era inca, dar urma sa fie, altfel nu ar mai fi zis "Dar, acum, Imparatia mea nu este de aici".
Cat timp "vierii" erau in vie nu avea cum sa fie imparatia Lui. Matei 12:29
Esti si tu orb ca Pavel? Sau nu te lasa religia ta sa vezi bine?
Nu zice "sezi de-a dreapta Mea, până ce voi pune pe vrăjmaşii Tăi aşternut picioarelor Tale"?
Si continua "Tu eşti preot în veac, dupa rânduiala lui Melchisedec".
Si de ce?
Pentru ca "Va împărăţi peste casa lui Iacov în veci, și Împărăţia Lui nu va avea sfârșit." Luca 1:33
La aceasta imparatie se refera si Daniel.
Deci imparatia ramane, imparatul se schimba.
alexarabu32 întreabă: