Marea ta mândrie nu doar te orbește ci și te cam prostește.
"Deci logica e asa: El e cel mai mic in Imparatia Cerurilor fiindca s-a facut cel mai mare pe pamant, caci "cine slujeste este mai mare decat cine sta la masa"." - logică defectă. In primul rand nu spune că este cel mai mic, ci că cel mai mic din ea e mai mare că el. Dacă cel mai mic, mai mic decât care nu există în regat e mai mare că el - e clar și pentru un copil că Ioan nu intră în acel regat.
"fiindca s-a facut cel mai mare pe pamant," - in al doilea rând, el nu S-A făcut mare, n-a căutat glorie nici să fie slujit. El a fost mare in ochii lui Dumnezeu. Deci mai lucrează la logică.
Restul aberațiilor nici nu mai comentez...
Daca zice ca cel mai mic din ea(imparatie) e mai mare ca el, atunci rezulta ca el e cel mai mic de acolo.
Aici ar intelege si un copil de gradinita.
Pe ce te bazezi cand spui ca Ioan nu intra in regat?
Iti zic eu, pe prostie, mandrie si ignoranta.
Cand am zis ca s-a facut cel mai mare pe pamant, am dat cu virgula si am zis: "caci cine slujeste este mai mare decat cine sta la masa".
Deci ia-ti niste ochelari buni de vedere si mai lucreaza la logica.
"Daca zice ca cel mai mic din ea e mai mare ca el, atunci rezulta ca el e cel mai mic." - sincer, câți ani ai?
Încerc să găsesc cea mai simplă comparație pentru tine, dar oricum cred că sunt puține șanse să înțelegi...
Ai un șir de numere, de ex. ( 3; 4; 5; 6; 7) ți se spune că x e mai mic decât cel mai mic număr din paranteze, deci x
Stii ceva?
Nu ma mai obosesc cu tine, esti pierdut rau in religia ta.
Este vorba de ceva ce la moment nu are treabă cu religia ci cu logica. Nu știu din care motiv nu a fost publicat tot răspunsul, deci îl repet parțial.
Ai un șir de numere, de ex. ( 3; 4; 5; 6; 7) ți se spune că x e mai mic decât cel mai mic număr din paranteze, deci x
alexarabu32 întreabă: