Tocmai ca stiu ca nu exista viata de apoi! Ca aia care fac averi sunt destepti.
Smecheri dar de fapt nu e asa, lasa-ma sa iti explic situatia. In viata asta pe pamant ei sunt bogati dar in viata de apoi nu vor mai avea nimic, in schimb unu care e sarac pe pamant in viata de apoi va fi bogat si va trai bine. Roata se intoarce ceea ce vezi tu acum e cat se poate de real. Mai ai putina rabdare trebuie doar sa inchizi ochii si sa nu te mai trezesti.
Demonstreaza ce spui cu fapte, nu cu imaginatia, stii tu ce pe lumea ailalta nu stiu ce, pe ce baza? Fi serios. Nababii sunt ff inteligenti mai ales aia care conduc lumea, daca era reala treaba, erau primii care respectau asta, ca doar un om destept nu da 80 ani pe mii de ani de iad dincolo, asa ca aia este.
Eu cand mi-am pus ochelari stii ce mi s-a zis? Uite-te ce-si pun bogatii, si aia pune si tu, si cum am vazut si oameni de stat cu ochelari, mi-am dat seama ca e mai bine decat lentile de contact. Ptr ca aia stiu cel mai bine si fac cel mai bine pentru viata lor, au pile, au doctori, au orice sa primeasca informatiile cele mai reale.
Dar uite vezi? Ei te-au prostit pe tine, teu-a facut sa crezi asta ca sa nu mai tinzi sa fi bogat ca ei, sa nu le ceri prea multe, deci care a fost mai destept?
Indiferent ca esti religios sau nu averea e o iluzie. Poti sa ai tot ce vrei daca le ai singur.Te pisi pe ele.Niciodata nu am inteles de ce oamenii se slugaresc toata viata sa faca aveti netraindu-si viata. Oricum mori si nu iei nimic cu tine dincolo.