Ateii neagă existența lui Dumnezeu.
Nu trebuie să aibă o anumită credință despre Satan. Dacă au totuși un punct de vedere, cel mai probabil acesta diferă de la o persoană la alta, nu cred că se poate generaliza pentru toți ateii.
De ce sa declare lupsa impotriva satanistilor? Ateii nu cred nici in dumnezeu nici in satana, rostul intrebarii este?
Foloseşte logica, de ce nu se impotrivesc invatăturilor satanistilor? - de ce există un text?
După Biblie, nu e decât o cale bună: cea îngustă.
Și mai e una largă (cu mai multe benzi presupun) sau multe căi rele, depinde la ce text te gândești (cel din evanghelii sau la Proverbe 14:12).
Dar tot nu înțeleg care e neclaritatea ta.
Din punctul meu de vedere nu se poate pune egal între ateu și satanist. Și nici dicționarul limbii noastre nu cred că-ți permite.
Unul trăiește ignorând lucrurile spirituale (Dumnezeu sau și Satan), celălalt crede în ele dar alege să slujească lui Satan.
Numai tu stii despre ce text e vorba.
esti foarte vag si inconsitent in intrebari si raspunsuri
Eram sigur că ai un răspuns categoric la întrebarea pe care ai pus-o.
Deci rămân cu neclaritatea: de ce ai pus-o? Sau cum a întrebat suntserios: rostul întrebării (care) este?
Personal aș fi formulat diferit: Cum înțelegeți din Biblie - sataniștii și ateii vor avea același sfârșit?
(S-ar fi înțeles din start cui se adresează întrebarea, care e sursa de informare din care este acceptat răspunsul și nu ar fi făcut confuzie între termeni. Insist, termenul „ateu" înseamnă una, termenul „satanist" înseamnă alta. Nu e deloc scuzabil să îi schimbi între ei, mai ales dacă ajungi să porți o discuție în care e implicat un satanist sau un ateu. Așa cum nu confunzi găina cu porcul, chiar dacă într-o zi ar putea fi în aceeași farfurie. Nu știu, sunt vegetarian, zic și eu.)
Ce motiv au? un simplu tex de ce nu se impotrivesc acestor invataturi satanice? poate ii sustin sau sunt impreună ce spui?
Motiv sa ce? Nu intelegi ca ateii nu sustin nici pe credinciosi nici pe satanisti? Pur si simplu, un ateu nu cred in personaje din astea ireale de basm fie ele bune fie ele rele, iar satanistii nu au obiceiul asta pe care il au habotnicii sa iti fluture prin fata nasului cu basmele lor, deci nu agaseaza pe nimeni
Motiv sa ce? motiv să contrazică orice desprece aceste specii de animale că oamenii nu mai sunt de mult!
Vei avea mereu de pierdut vorbind urât despre sau cu oamenii. Isus n-a făcut așa. Dacă vrei să ajuți cu ceva creștinismul, începe cu un pic de politețe creștină. Sper că nu te superi. (Dar e discuție publică, vor mai veni oameni și vor citi că numești unii oameni animale și vor generaliza că așa cred creștinii.)
Limit_Drake_1994 întreabă:
Bossa100000 întreabă: