| benny7 a întrebat:

Dar există un text în care ateii declară lupta împotriva învățăturilor satanice? Ateismul nu este a treia cale? Este satanism?

54 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu cred că există un astfel de text.Ateismul este o ideologie independentă de orice credință, la fel cum e nonconformismul, iar adepții acestei ideologii neagă existența supranaturalului de orice formă ar fi ea, fie că este vorba de religie, sau superstiții.
Satanism există de când lumea și este de mai multe tipuri, dar o dată cu impunerea agresivă și forțată a creștinismului de către biserica universală(Catolică) and company, această ideologie bazată pe trăsăturile naturale ale ființelor, a devenit ceva malefic, lucru eronat desigur, iar acest lucru a fost transformat așa ca simbol al opoziției față de ocult.La fel s-a întâmplat și cu crucea. Popii au întors-o tot ca simbol al opoziției și urii împotriva ocultului și ideologiei sataniste.

| benny7 explică (pentru unvecin):

Oamenii cred in evolutia lui DARWIN!

Răspuns utilizator avertizat

Dracul l-a „invăţat" pe om ca nu există Dumnezeu, dar nici diavol. Lui nu-i pasă că se spune despre el că nu există căci astfel lucrează mai lejer dar se bucură când se spune că nu există Dumnezeu*

| benny7 explică (pentru Steregoi):

Necredinta de unde vine?

Diavolul niciodată nu începe lupta cu păcatele cele mari. El încearcă la început să-l păcălească pe om, ca să comită o cât mai mică greseală.
Trebuie să cunoastem metodele prin care ne luptă diavolii, ca să prindem curaj si să biruim pe vrăjmasii mântuirii noastre. Avem vrăjmasi cu adevărat răi, cumpliti, vicleni, mesteri în uneltiri, puternici, neadormiti, imateriali*

Iar omul astfel prostit a inventat ateismul. Si multi atei zic ca nu sunt satanisti din moment ce ei nu cred in existenta ingerilor cazuti. Dar fac voia lui lucifer prin insasi faptul ca zic ca nu exista Dumnezeu. SPER CĂ TE-AM LĂMURIT*

| benny7 explică (pentru OctavianDanielMaria):

Dumnezeu a pierdut nu numai locuitorii şi cetăţile, ci şi tot ce răsărea din pământ, ca prin pieirea lor şi nerodirea pământului, să se amintească veşnic de răutatea celor ce au trăit acolo.
Dacă nu vom fi lipsiţi de pocainşă, Dumnezeu va veghea neincetat asupra noastră*

Pedofilia facuta de clar satan!

Da cain si ingeri cazuti a lui satan

Se pierde intrebarea. daca ai un raspuns

| benny7 explică (pentru benny7):

Ateii sunt satanişti inconştienţi*

| Steregoi a răspuns (pentru benny7):

Mai intai omul alege sa nu cunoasca si sa nu creada.

| benny7 explică (pentru suntserios):

Satanistii nu au obiceiul? apare textul mereu?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru benny7):

Ce text bre? te exprimi atat de incoerent

| benny7 explică (pentru benny7):

Satanistii si ateii se suţin?

De ce uni satanişti mai au si rusine că sunt sataniştii? poti defini ceva?

Suntserios a răspuns (pentru benny7):

Motiv sa ce? Nu intelegi ca ateii nu sustin nici pe credinciosi nici pe satanisti? Pur si simplu, un ateu nu cred in personaje din astea ireale de basm fie ele bune fie ele rele, iar satanistii nu au obiceiul asta pe care il au habotnicii sa iti fluture prin fata nasului cu basmele lor, deci nu agaseaza pe nimeni
vezi cum şi suţini bre. acesta e doar unul din milioanele de texturi unde ateii suşin satanisti si nu se impotrivesc. ok '

| benny7 explică (pentru Violleta2022):

Iar tu ca satanistă ai drepul să arzi în iadul veşnic. *

Întrebări similare