Eu nu cred in Dumnezeu, majoritatea oamenilor daca treceau prin ce am trecut eu in viata si scapau nu-l mai lasau pe Dumnezeu din capul lor, ziceau ca Dumnezeu i-a salvat.Eu zic ca am avut doar noroc si ca nu ma iubeste nici un Dumnezeu, cum imi zic majoritatea oamenilor ca am scapat datorita lui Dumnezeu.
La varsta de 5 ani, un doctor mi-a facut o injectie gresita si am ramas paralizat de la brau in jos.Doctorii mi-au dat diagnosticul boala de oase si nu o sa mai merg niciodata in viata asta, parintii erau distrusi. Dupa 8 luni intr-o dimineata am inceput sa-mi simt picioarele si m-am ridicat, doctorii au inceput sa strige ca ii o ''Minune,,, eram mic pe atunci si nu intelegeam prea bine situatia.
La varsta de 19 ani am picat la fotbal in timpul unui meci pe cap si mi s-a luat curentul, numai vedeam cu ochii decat alb, o lumina alba si convulsii pe teren, m-am trezit la spital.
La varta de 21 de ani in Ajunul Craciunului am fost injunghiat in plaman, mai cativa centimetrii si imi atingea inima si muream.Am fost operat pe loc, am fost tinut la reanimare pe morfina sa nu simt durerile groaznice, ma pisam pe mine la propriu si nu am zis nici macar odata ajuta-ma ''Dumnezeu,, s-au de ce mi-ai facut asta ''Dumnezeu,, cum zic majoritatea oamenilor la greu, prietena mea pentru care m-am bagat, ca a batut-o si au batjocorito niste bodyguarzi, a venit la spital dupa o relatie de aproximativ 2 ani sa-mi zica ca a intalnit pe altcineva) ca sa vezi cum ii viata, a fost singura fata care am iubit-o cu adevarat,.Am facut fotbal de la 10 ani pana la 21 cand numai am putut datorita plamanului injunghiat numai rezist la efort mare, obosesc repede si a trebuit sa renunt, era viata mea fotbalul si ii singurul lucru ce il regret in viata asta.Eu imi spun inimii in fiecare zii:eu sunt salvatorul meu, si nimeni nu ma poate ajuta, numa eu ma pot ajuta.Asteptam momentul sa ies din spital si sa ma recuperez sa le fac plata inapoi baietilor care m-au injunghiat, da nu am avut puterea sa iert stiu is un nenorocit trebuia sa le zic veniti si infigeti cutitul si in plamanul drept, asa ii ''crestineste,, ca eu nu o sa va fac nimic, cum sa-mi ranesc eu ''Semenii,, ca va pedepseste ''Dumnezeu,, asa ca le-am dat o spitalizare de toata frumusetea cu inca doi prieteni cu maxilare rupte si coaste rupte.Am o viata de film, mai am trecut prin multe, am vazut multe si am scapat din multe numa datorita mie nu datorita lui ''Dumnezeu,,.Nu ''Dumnezeu,, a simtit durerea si a stat cu tuburi in el, eu am stat.Acuma sa-ti zic factorul de ce sunt ateu:nu traiesc dupa reguli impuse de altii,si nu vreau sa fiu modelat dupa bunul lor plac. Vreau sa plang,vreau sa rad,vreau sa iubesc, vreau sa fug, vreau sa pic, vreau sa fiu deasupra tuturor, vreau sa fiu la pamant si sa ma ridic singur, vreau sa traiesc viata cu bune si rele si stiu ca doar eu sunt stapanul vietii mele. Daca Dumnezeu ar fi creat omul cum presupune unele persoane, atunci omul nu ar avea nici o individualitate prorprie si nu ar putea pretinde dreptul la nici o libertate.Nu vreau sa fiu indoctrinat sa strig la cer, cand demnitatea onoarea, ratiunea si stima pier.Numai bine!
Eu am avut o intalnire reala cu Domnul Isus care mi-a schimbat sensul vietii cu 180 de grade.Pe Domnul Isus Il intalnesc cand imi plec genunchii inaintea lui Dumnezeu. Atunci cand plang, El imi sterge lacrima. Cand sunt bolnava El ma vindeca. Oriunde plec, Il chem cu mine. Calatoresc pe acest pamant sub privirile si protectia Lui. El este prietenul meu adevarat.http://www.youtube.com/watch?v=RnTLqT2tm-I
Ne zici si noua ce drog ai tras? Nu de alta dar un om normal la cap n-ar zice asa ceva
De mic am visat la o viata rationala, fara sa aud de darwin mi-am imaginat ca totul a evoluat lent pana in prezent, cand am vazut ca si stiinta spune la fel am devenit ateu, imi place stiinta ca e rationala, libera in gandire
taicamiu e ateu cred ca asta m-a ajutat mult sa devin ateu
Ateismul adolescentin, care e de fapt razvratire, de aceea trece odata cu varsta Altfel, oamenii se intorc la crestinism pentru ca subconstientul e mai puternic, si acolo e indoctrinarea. Nu zic ca e ceva rau, cat timp nu umbli din usa in usa sa corupi (ca asta e) lume.
1) Primul lucru: ideea ca nu se poate ca totul sa se sfirseasca in viata asta. Acceptam ideea ca va trebui sa mor, sa imi sfirsesc existenta, insa consideram mereu ca viata e stupida daca se termina la mormint. Stiam pe undeva ca ar trebui sa existe ceva mai mult.
2) Cautarea. Intrebari, raspunsuri. Iar intrebari, si iar raspunsuri. Imprejurari. Experiente traite. Incercarea, dramatica uneori, de a pune totul cap la cap. Logica m-a determinat la un moment dat sa realizez ca nu se poate sa nu existe ceva dincolo de ceea ce se vede.
3) Intilnirea. Realitatea Suprema, a venit la mine si mi s-a facut cunoscut. Ca om. Ca Dumnezeu. Am inteles atunic ca de fapt aveam de-a face cu o Persoana, o persoana vie, reala, cu care poti avea o relatie. A venit intr-o seara, pe un drum, alaturi de niste credinciosi care mi L-au aratat prin viata lor asa cum este El. Si am zis: nu se poate, un om nu poate fi asa, doar El poate fi! Si stiu ca a fost El pentru ca mi-a schimbat intreaga viata. Total.
4) Decizia. Nu am putut ramine indiferent, asta din pricina dragostei Sale. M-a cistigat. Nu neaparat prin invatatura Sa, nu prin idei, nu prin filozofie. Prin actiune, prin faptul ca mi-a aratat in viata de zi cu zi ca ii pasa cu adevarat de mine. Si de atunci m-am hotarit sa merg pe calea vietii doar cu El. Si asta pentru ca nu cred ca poate exista ceva mai frumos decit atita!
Din cauza sau datorita (nu stiu daca e bine sau rau) curiozitatii mele am devenit ateu.
Plus, m-a si mancat curiozitatea sa citesc Biblia.
Toți ne naștem atei. Cei mai mulți se tâmpesc cu timpul și doar puțini dintre ei se mai întâmplă să-și revină.
Datorita religiei si datorita Bibliei, cuvantul lui Dumnezeu.Partea proasta pentru "el" e ca a scrantit-o rau de tot, vreme de 900 si ceva de pagini, atat de rau incat devine ridicola existenta sa, ca atare.
Datorită bibliei.
După o perioadă lungă de timp, povestea duhului care a creat un univers în 7 zile, o femeie din coasta unui bărbat, care a fost păcălită de un şarpe vorbitor, mi s-a părut ridicolă.
Am o viata de film,am invatat pe masura ce am evoluat si am crescut, ca orice lovitura poate fi barata,daca crezi in tine si numa in tine, nimeni nu te va ajuta in lumea asta, tu trebuie sa fii creatorul vietii tale nu ''Dumnezeu,,. Cred ca putini dintre noi stiu ceea ce sunt cu adevarat. Putini dintre noi se iubesc pe ei insisi, cu bune si cu rele. Putini ne acceptam asa cum suntem:stangaci uneori, prea puternici in alte situatii, mici si slabi in fata mortii si al bolilor.Numai stim ce conteaza cu adevarat in viata, cand toti dau sens la nimic.Eu odata pe saptamana, la doua saptamni.Bag copii strazii in casa si le dau o masa calda, ii las sa faca o baie calda, le dau hainele mele.Eu imi dau si haina de pe mine pentru un om care nu are, nu pentru a ma rasplatii ''Dumnezeu,, mi se rupe sufletul cand vad un om care nu are ce manca.Il ajut nu pentru a ajunge in ''Rai,,il ajut pentru a nu muri de foame.Pot sa fiu un om bun fara nici un ''Dumnezeu,,Pot sa ma pun in comparatie cu multi ''Crestini,, care imi dau lectii de moralitate si ce om de nimic is eu ca nu cred in ''Dumnezeu,,.Eu fac fapte, pentru ca tine de latura mea umana si vreau sa ajut nu ca asa imi zice ''Dumnezeu,, Cum nu o sa iert pe nimeni care imi face rau si ma reneste, o sa-l pedepsesc cum se cuvine, nu o sa astept sa il pedepseasca ''Dumnezeu,, nu o sa iert pe nimeni in viata asta pentru ca o sa fiu calcat in picioare, ai vrut sa-mi faci rau, acum tragi si consecintele.Mai am avut o situatie aiurea,am intalnit o fata care o ducea rau de tot, taicasu era bolnav, nu aveau bani de medicamente, in fiecare zii era trista si plangea, statea la internat la lcieu cu 10 lei pe saptamana, ca nu avea banii.Nu puteam sa o vad asa, m-am bagat cu ea cu gandul de a o pune pe picioare.Am platit tratamentul lu taicasu, am imbracato, i-am gasit un loc de munca bun, tot ce are si tot ce cunoaste ii datorita mie.Multamul la final a fost sa puna niste baietii sa ma ameninte la telefon.Pe ea am iertato ca nu pot sa lovesc o fata s-au sa ii fac rau, ar fi sub demnitatea mea si m-as injosii daca dau intr-o fata.Si o sa ajut din nou chiar daca o sa patesc, la fel. Instinctele si spiritele ne doarme, fara vreo ''Sfanta,, cauza simturile '
oamenilor sunt in pauza.
Da,am primit o invitatie si vrea sa merg cu cineva cunoscut, dar n-am pe nimeni care sa fie ateu in zona aici la mine
Da stiu ce zici, da de ce esti asa curios sa mergi la inntalniri de genul acesta? Ai mai fost la o intalnire de atei?
Ca ma bucur cand pot vedea oamenii care gandesc rational si pot trai fara un zeu, nu n-am mai fost
Da si eu ma bucur sa vad oamenii care gandesc rational, da ei nu ma distreaza asa mult ca crestinii))))), credinciosi is sanatate curata).Am vazut niste raspunsuri la categoria religie din partea crestinilor)))Inca nu-mi vine sa cred ca is adevarate si pot fi scrise de un om intreg la cap))), is vreo 5 personaje care delirizeaza in ultimul hal.
Pai vezi de ce m-as duce la o intarnire intre ateii ca gandesc logic si nu au baze fanteziste
Am citit pe Facebook, am vazut ca erau si vreo 30 de persoane care participa, ceva de genul, ma bag la un film, nb.
Pe masura ce cresti, citesti mai mult, te maturizezi, incetezi sa mai crezi in Iepuras si Mos Craciun. Isus si god sunt o treapta mai departe.