Arata ca am o minte in cap si o logica, judeca religia fara frica de dumnezeu si vezi la ce logica ajungi, eu asa am ajuns ateu, bafta sper sa faci alegerea corecta si sa scapi de doctrina instaurata de guvern si biserica!
Esti liber sa faci ce vrei, religia si credinta nu se impun, dar gandeste-te de doua ori inainte!
N-ar trebui, ca doar crezi ca nu exista Dumnezeu, n-ai dovezi ca nu exista. Cum nici crestinii nu au ca exista, in afara de cateva FOARTE discutabile. Sugerez sa devii agnostic
S-o crezi tu ca e asa usor!
trebuie sa faci o cerere, sa te duci cu adeverinta de la medic la biserica de care aparti si sa platesti o taxa de 50 de lei
era sa uit! trebuie sa semnezi o declaratie pe propia raspundere cum ca iti cedezi strana primei babe care intra pe usa bisericii si nu ai pretentii la locul de veci
Cred ca a vrut sa puna semnul exclamari
ca altfel nu are logica postarea
Pina la urma nu pricep un lucru cine este seful ateilor, eu pricepusem ca a cazut guvernul lolozila dupa revolutia de catifea si era raymusic pe post de interimar Da fuga la el sa te inscrie in partid. Vezi sa pui si insigna mare cu scrisul ateu dar scrisa ca pe ambulante
Eu cred ca esti confuz, dar iti spun:
Cu stiinta nu poti dovedi nimic. Exista paradoxuri din punct de vedere stiintific care pot fi explicate numai prin religie, ce vei castiga daca crezi ca nu exista viata dupa moarte? De ce existi?
Cine esti tu? Pierdandu-ti religia iti pierzi identitatea, devii un nimic.
ndc întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă: