| Madalina1901 a întrebat:

De ce acum 2000 de ani se spune ca Dumnezeu venea mereu pe Pamant si Iisus Hristos la fel si acum nu mai dau niciun semn?,, Nu au mai pus piciorul in batatura" asta ca sa il citez pe Vasile Alecsandri

Răspuns Câştigător
| TuningPhotoshopX a răspuns:

Din cauza noastra, poate e mereu printre noi dar sintem prea orbi sa-l si vedem

15 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Se distreaza si zeii, o ard prin cluburi, nu prea mai au timp de pamant

| Anonymus314 a răspuns:

Acum 2000 de ani era anul 11, desi am inteles ce ai vrut sa spui, unde ai vazut tu asta? si mai important, cine ti-a spus?

| Maidanezul a răspuns:

Madalina sincer sa fiu ai si tu dreptate, acum 10 min am vorbit cu bunica de la tara si la intrebarea daca Dumnezeu se plimba cu Sf Petru prin sat biata femeie a inceput sa se inchine.Satul este atestat documentar de 500 de ani,banuiesc eu ca se transmitea din mosi stramosi daca se intimpla minunea.Dar bunica spunea asa ca la ei in sat,Dumnezeu este la tot pasul si in aerul care il respira.
Ea zice (bunica) ca se simte mai aproape de Dumnezeu cind sunt strinsi cu totii la Sf Liturghie, Daca ai nelamuriri gasesti pe internet tot mersul Sf Liturghii, si semnificatia ei. Sper ca raspunsul meu sa te ajute cu ceva. Vorba romanului "toate drumurile duc la Dumnezeu"

| nesuferit a răspuns (pentru TuningPhotoshopX):

Da, laughing eu am incercat sa le zic ca sunt isus dar lumea e prea aroganta sa ma creada laughing

Voi chiar credeti ca dumnezeu e un mos simpatic cu barba alba, un fel de mos craciun? Ce speri fata draga sa-ti bata la usa? Poate nici nu exista dar cum ne-am gindi atunci ca tot mecanismul asta perfect ce se numeste viata a aparut din neant fara o interventie divina Savanti cu duiumul incearca din rasputeri sa dovedeasca stiintific o altfel de origine a vietii dar chiar si cei mai inversunati sceptici ajung la un momentdat sa creada tot in dumnezeu. Trezestete intr-o dimineata si priveste atent in jur, si o sa vezi o farima de dumnezeu in tot ce este viu In privirea fiecarei mame ce tocmai a adus pe llume o viata sta oglindit dumnezeu Orice OM cu sufletul curat e dumnezeul familiei sale Cautal pe dumnezeu altfel si o sa vezi ca e printre noi chiar linga tine Eu nu sint un super credincios si nu ma dau in vint dupa biserica dar nu-l caut pe dumnezeu acolo unde toti cred ca e de gasit si daca vreau sa-l vad nu-mi iau un popa drept calauza

Sincer mi-au dat lacrimile... de cata prostie zace in acele randuri laughing

Hai sa fim ironici, ce mai...tu nu cumva te crezi buricul pamintului? Ba putulica daca esti prost si nu stii sa raspunzi civilizat la o intrebare stai dracului in banca TA SI NU TE MAI BAGA IN SEAMA

Nu esti ironica deloc, esti irascibila
Din moment ce intrebarea ta denota un grad ridicat de stupiditate cum **** mea sa-ti raspund serios?
Cum cum poti sa afirmi ca "poate exista, poate nici nu exista"
Pai daca Nici tu nu stii ce **** mea mai raspunzi?
Ce gatu matii e cu limbaju asta, crezi ca vorbesti cu mata aici?

| EmaS a răspuns:

Pentru fiecare dintre noi azi, poate sa fie ultima zi.De aceea spune ca Domnul este mai aproape ca oricand.

| miradoniz a răspuns:

hee hee Dumnezeu este viu-și printre noihee hee mie mi se pare uneori că Îl văd pe fețele unor cerșetori-așa e El, umil și milostiv.

| Maidanezul a răspuns:

Cu dedicatie pentru@Madalina1901
"Coincidenta este felul in care Dumnezeu se face anonim"
Albert Einstein

| TuningPhotoshopX a răspuns (pentru nesuferit):

Atita timp cit citesti numai printre rinduri, poate intelegi poate nu dar nu mai conteaza atita timp cit nivelul tau de inteligenta e mult sub limita minima de toleranta Nu ma cobor la nivelul tau si nici nu-ti raspund in stilul tau vulgar si lipsit de bun simt Sfatul meu pentru tine ar fi sa-ti vezi totusi lungul nasului inainte de a da un raspuns sa nu devii chiar NESUFERIT...SI FARA CUVINTE VULGARE! inteligentule

| Maidanezul a răspuns:

O fi Bunul Dumnezeu satul, vazind necredinta oamenilor.
@Trinitas Daca vreau sa ard 5 biserici pot s-o fac si singura, n-am nevoie de alti 10 oameni sa vina cu mine.

Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Off...firar, vreau sa-l chem pe Dumnezeu la o bere, pacat ca nu mai vine pe pamant. sad
*se duce in camera ei si incepe sa planga*

| TuningPhotoshopX a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu stiu din ce secta faci parte ori daca faci parte din lumea asta cu picioarele pe pamint,.nu fi ironic la adresa lui dumnezeu Cheama-ti rokerii tai la 70 de beri s-au la cite simti ca poti duce, da nu-ti bate joc de ceva ce nu poti intelege...ai un pic de bun simt!