| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce ar vrea un Dumnezeu sa fie periat? Ca doar e iubirea suprema si nu cred ca ar avea nevoie sa o ardeti cu el. Si nu se supune legilor omului. Asta daca o dati cu "Ce, un rege nu voia sa fie periat in trecut si in ziua de azi?".

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai citit în Cuvântul lui Dumnezeu ca în noi este Dumnezeu si prin noi lucrează?
Deci daca El este în noi și noi în El, cine îl periază?

| anonimg a răspuns:

Ca să folosesc expresia ta, nu Dumnezeu are nevoie să fie "periat" de noi, ci noi avem nevoie să Îl "periem". Pentru că omul a fost creat cu dependenta de Dumnezeu. Am fost creați să avem fiecare personalitatea lui; dar în același timp suntem dependenți de Dumnezeu. Și nu putem să fim altfel; pentru că dacă am fi altfel ar trebui ca fiecare din noi să fie dumnezeu. Imposibil acest lucru. Chiar și Tatăl, Domnul Hristos și Duhul Sfânt Își cunoaște fiecare rangul în cadrul Sfintei Treimi. Și există o inimaginabilă înțelegere, armonie în orice gând, orice lucrare. Așa era și omul înainte de cădere.
Și dacă stau bine să mă gândesc, și îngerii, și orice are ființă este dependent de Dumnezeu.
"Căci în El avem viaţa, mişcarea şi fiinţa..." (Fapte:17:28)

| sanboss a răspuns (pentru anonimg):

Corect, m-ai scutit de un raspuns... oare o sa priceapa dany1988...

| ania a răspuns:

Dumnezeu e personal si de o eternitate întreagă Tatăl, Fiul și Duhul Sfant se apreciază reciproc așa cum vedem și în Evanghelii. Tatăl spune că iși găsește toată plăcerea în Fiul, Fiul spune că Tatal e mai marec decat El, că e de folos să plece înapoi pentru că atunci va trimite Duhul Sfant, etc.Fiecare persoană a Treimi o apreciază si o ridică pe cealaltă.Și relațiile din cadru Treimii sunt tiparul relațiilor perfecte. Si în cadrul căsătoriei 2 oameni care își exprimă încantarea și multumirea pentru persoana celuilalt, zidesc o relație tot mai împlinitoare. Biblia e plină de mesaje in care Dumnezeu vorbește de dragostea și încantarea lui față de oameni. Închinarea și aprecierea mea pentru El sunt răspunsul la dragostea pe care El mi - a arâtar- o întai. Il lauda pe Dumbezeu cei ce înțeleg cat de mult sunt iubiți.

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns:

La primul raspuns pe care l-am citit, ala cu "e in noi" m-am gandit la doua lucruri:
1. E in noi, ne-o trage.
2. E in noi, ne posedeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayhem666):

Vrei și tu sa fii periat de dany? laughing
Sunteti homosexuali?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Prorociile care s-au împlinit cuvant cu cuvant, și nu sunt câteva sau interpretabile.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu sunt gay.
Sunt bisexual *wink*