| Kalla a întrebat:

De ce ateii continua sa insulte crestinii? De ce dupa ce ne insultati spuneti ca noi insultam? Uitati-va un pic la intrebarile din ceasca categorie si o sa vedeti doar intrebari impotriv crestinismului. Poate in trecut crestinii erau cei care detineau controlul dar asta nu va da dreptul sa ne insultati azi.

Răspuns Câştigător
| fuzzer a răspuns:

De fapt, atesimul a existat inca din cele mai vechi timpuri, si chiar oameni foarte inteligenti, genii as putea spune au fost si sunt atei.De ce? Pentru ca ei fiind atat de inteligenti nu accepta un raspuns atat de banal "Ca asa scrie in Biblie, ca asa spune Dumnezeu s.a.m.d"
E vorba doar de-o proasta mentalitate, un ateu mereu ii va spune unui crestin"De ce crezi in Dumnezeu? Chiar exista? Dar l-ai vazut", se poate observa clar, cat de inchis la minte poate sa fie o asemenea persoana.Doar nu s-a cobori iisus si sa-ti spuna tie credinciosul "Eu sunt fiul Tatalui", e total absurd.Dar un ateu nu crede in Dumnezeu, dar in bani crede? Sigur"Dar oare a vazut el vreo data 1 milion de euro?"Cred ca raspunsul la aceasta intrebare il stim cu totii.Si inca un exemplu bun pentru a atesta existenta lui Dumnezeu.De exemplu, curentul exista? Desigur, stim ca exista ca toata tehnologia functioneaza pe baza de curent.Dar oare il vedem? Puteti vedea curentul? Ei bine, se pare ca nu.
Exact asa se intampla si cu Dumnezeu sunt atatea semne ale creatiei, dar clar ca nu va veni El Insusi sa se arate unui ateu.Pace!

78 răspunsuri:
| Nucreeed a răspuns:

Atata timp cat copiii sunt indoctrinati in bigotism, frica de un zeu si ura in numele religiei; credinta este considerata mai mareata decat cunoasterea; homosexualii sunt urati si discriminati de crestini in numele religiei; doctorii refuza ingrijirea sanatatii in momentele decisive, in numele religiei; femeile sunt nedreptatite si chiar omorate in unele cazuri...sa nu va mai plangeti atunci cand ne luam de religia/credinta/zeul vostru'!

| Kalla explică (pentru Nucreeed):

Oricine poate sa discrimineze un homosexual nu numai crestinii.SI nu ateu sau satanist poate sa-i batjocoreasca! Am unul rau la scoala si e ateu si ii uraste pe homosexuali si il bate pe unul gay din alta clasa si batausul asta e ateu deci nu mai abera.

| casablanca40 a răspuns (pentru Kalla):

"crestinii sunt naspa " este intr-adevar o insulta demn de mentionat.
Lucrurile nu sunt asa in realitate, sa zicem ca asa stau lucrurile pe internet. Dar afara, in societate ateii sunt vazuti foarte prost. Majoritatea a suprimat mereu minoritatea, iar in Romania atei sunt minoritari.
Crestinismul este o religie autoritara, care judeca oamenii dupa proprile sale legi infiintate acum 2000 de ani. Religia se bazeaza pe credinta, si nu pe argumentatie. Religia nu poate castiga argumente impotriva stiintei deoarece se bazeaza pe CREDINTA si nu pe dovezi empirice. Voi, crestinii dupe site mergeti pe un teren minat. Daca unui om ii lipseste credinta, el va considera argumentele voastre ca fiind puerile, idioate.
Eu nu pot sa cred in Dumnezeu. Daca Dumnezeu ar exista ar face lumea asta mai trista decat este. Ar insemna ca Dumnezeu in tot acest timp, a luat act la toate nedreptatile, crimele, ilegalitatile produse pana acum fara sa ridice un deget.

| Kalla explică (pentru Buresbista123):

Repet:oricine poate sa discrimineze un homosexual! Si un ateu poate sa injure o persoana doar pentru ca este homosexual in plus Iisus nu se uita cu ura si dispret spre homosexual dar ii vindeca cu iubirea lui Dumnezeu.Deci in concluzie nu ii ura.

| Buresbista123 a răspuns (pentru Kalla):

Tu nu mai abera, cartile astea si institutia numita biserica asta de invata, asta promoveaza, normal ca daca ai ceva in cap poti sa ti dai seama de unele chestii dar multi nu au si asa se ajunge la ura fata de ceilalti oameni...

Il vindeca cu iubirea?-))) facea sex cu el?
Nu ti e rusine sa afirmi ca homosexualitatea este o boala cand e ceva genetic, pe care omul nu o poate controla asa se naste, cata ipocrizie e in capul vostru nici nu stiu unde mai are loc

| Kalla explică (pentru Buresbista123):

Asa cum altii ne vor morti pe noi?
La intrebarea cu tabla ouija un satanist mi-a raspuns:vreau si eu o tabla ouija ca sa-l invoc pe Hitler si sa ciopartesc crestinii.
Eu nu am spus nimic dara am ramas de tot rah**ul.

| Hombre a răspuns:

Daca eram crestin tampit intorceam si celalalt obraz, dar cum sunt ateu iti spun ca esti batut/a in cap si tu si mama ta, asta ca sa nu mai generalizezi.Noi ateii suntem individuali si nu avem nicio biserica(adunare) ca religiosii.

Si ce treaba are reactia unui dezcreierat cu ateii? nu stiu cine vrea morti crestinii, probabil cineva fara creier sau poate cativa dintre islamisti...

| Jackul336 a răspuns:

Si raspunsul la intrebare: atata timp cat un crestin nu ma persecuta emotional cu ideile dogmatice, putem fi ca fratii.Insa daca nu cred intr-un lucru nu sunt nici impotriva lui.Ateismul nu e opusul credintei(o contra) ci absenta lui.La fel cum intunericul e lipsa si nu opusul luminii.

Insa mereu cei religiosi vor tinde sa creada ca un ateu le va produce ghinion ca urmare a pedepsei lui dumnezeu.Adica cel putin va fi tentat sa creada ca prietenia cu un ateu ar putea fi un pacat.Pe cand ateul nu va emite asemenea rationament deoarece reciproca nu are cum sa fie valabila! Sfatul meu pentru cei ce nu cred este sa tina in ei acest lucru. Sa spuna ca in sinea lor cred in ceva dar nu pot participa la slujbele religioase deoarece se simt mai "crediniosi"in intimitate decat in multime!

Altfel va fi o viata grea, vei cam fi exclus din colectivitati vei fi asociat cu eventualele esecuri sau intamplari nefericite.

| M25M a răspuns:

Am revenit, doar ca sa iti spun sa te uiti la ultima intrebare postata de SaveOurSouls.

| Mădă0611 a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......tinuta-si/
:(( weee, ateii "ie" naspa si ne insulta, dar noi "estem" ingelasi.

| Kitler a răspuns (pentru casablanca40):

"Crestinii sunt naspa."
Si put.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

Pentru intrebarea respectiva, eu pot sa-ti dau cel putin alte 5 raspunsuri sau intrebari care contin insulte adresate ateilor sau altor religii/altor zei, raspunsuri sau intrebari oferite de crestini.

"Exista alti zei pentru ca exista mai multe opinii"... corect, dar din pacate tu nu o sa intelegi 100% ce ai zis acum. Ce ai zis acum se aplica si crestinismului. Zeul si semizeul crestin sunt simple opinii.

Vad ca ai lasat un comentariu cuiva in care zici "Adulti, batrani si copii cred in Dumnezeu"... si ce importanta are cine crede in zeul tau? La fel se aplica si in cazul altor zei. Cu ceilalti cum ramane? Ah da, ei sunt zei falsi nu?

"asa ar trebui sa tratati si crestinii si vezi cum devenim mai toleranti"... deci voi veniti, dati palme altora dupa care tot voi vreti sa fiti respectati? Cred ca tot tie ti-am raspuns pe tema asta nu? Iti aduci aminte de discutia respectiva? Prima data VOI trebuie sa va vedeti de treaba voastra, sa va pastrati religia pentru voi, sa nu mai discriminati, sa nu fiti homofobi si multe altele DUPA CARE sa cereti unora care se poarta cu voi cum va purtati voi cu altii sa fie mai "buni".

Crestin - Huooo, vrem ca X si Y sa nu detina aceleasi drepturi ca noi!
Crestin - Huooo, esti ateu, esti un animal imoral, rau si periculos.
Crestin - Huooo, altii se inchina unei tarfe albastre.
Crestin - Ha ha ha, altii cred in zei elefanti si maimute.
Alta persoana - Nesimtitule.
Crestin - Hei, ai putin respect pentru credinta altora.

De bun simt e ca prima data VOI sa incepeti sa fiti buni dupa care sa cereti altora sa fie buni cu voi nu sa incepeti sa dati palme altora dupa care sa cereti respect iar daca nu vi se ofera sa o ardeti cu "hei, voi trebuie sa va purtati cu noi cum va purtati cu egiptenii antici". Sigur ca nu intelegi, e prea complicat pentru tine mai ales ca asta e a 2-a oara cand iti explic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

"Oricine poate sa discrimineze un homosexual nu numai crestinii"... da, dar din pacate pentru tine, majoritatea care o fac sunt crestinii.

Am o curiozitate, ca tot e vorba de ateii ie naspa. Stii macar in realitate cum stau lucrurile? Nu pe internet, afara, in lumea reala? Cine pe cine discrimineaza? Cine pe cine NU respecta?

| casablanca40 a răspuns (pentru Kitler):

Nu as merge chiar atat de departe, dar... uneori.

| Kalla explică (pentru anonim_4396):

Un satanist acum doua zile a zis ca vrea sa ma cioparteasca pentru ca sunt crestina! Si stii ce mi-a spus un ateu? Ca sunt nebuna doar pentru ca am o credinta diferita! Asta e problema cu voi, cine nu e ateu si nu "gandeste logic" este nebun nu-i asa?

| Kalla explică (pentru Kitler):

Tu puti si esti asa de urata.Nu se uita nici un baiat dupa tine!

| Kitler a răspuns (pentru Mădă0611):

Le-ai zis ca sunt urata? sad

| Mădă0611 a răspuns (pentru Kitler):

Nu le-am zis eu, era la toate stirile, la alea de pe protv de la ora 17, au dat stirea de 3 ori, in aceeasi zi.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Zenit313):

Trusa de urgenţă a credincioşilor. În caz că intâlnesc necredincioşi.
http://i.imgur.com/KJDF7lo.jpg :))

NOname
| NOname a răspuns:

De colega ta, care nu jigneşte deloc şi nu e deloc absurdă, ce zici?
http://www.tpu.ro/......tinuta-si/
Şi ca ea sunt sute, mii...inclusiv tu.

- http://i.imgur.com/Ixp0t2e.png
- http://i.imgur.com/AFiONnj.png
- http://i.imgur.com/i0h9qjz.png
- http://i.imgur.com/aAjULBp.jpg

| 4b a răspuns:

Sa fie pace...

| Zenit313 a răspuns (pentru Kalla):

Oricine merita si trebuie sa fie ajutat indiferent de relgie, sex, rasa..etc.
Am spus si cred ca trebuie sa repet :NU exista "NOI"

| 22SWAG22 a răspuns:

Mie foame...

| pisi03 a răspuns:

Pai ei nu cred in dumnezeu.ei cred in alti zei si se rad de noi.au si pagini pe facebook in care se rad de adam si eva

| Kalla explică:

Inchide gura cand esti pe cale sa spui tampenii. -.-"

| Kalla explică (pentru pisi03):

Si la urma urmei cine jigneste pe cine? E clar ca ei pe noi!