| Kalla a întrebat:

De ce ateii continua sa insulte crestinii? De ce dupa ce ne insultati spuneti ca noi insultam? Uitati-va un pic la intrebarile din ceasca categorie si o sa vedeti doar intrebari impotriv crestinismului. Poate in trecut crestinii erau cei care detineau controlul dar asta nu va da dreptul sa ne insultati azi.

Răspuns Câştigător
| fuzzer a răspuns:

De fapt, atesimul a existat inca din cele mai vechi timpuri, si chiar oameni foarte inteligenti, genii as putea spune au fost si sunt atei.De ce? Pentru ca ei fiind atat de inteligenti nu accepta un raspuns atat de banal "Ca asa scrie in Biblie, ca asa spune Dumnezeu s.a.m.d"
E vorba doar de-o proasta mentalitate, un ateu mereu ii va spune unui crestin"De ce crezi in Dumnezeu? Chiar exista? Dar l-ai vazut", se poate observa clar, cat de inchis la minte poate sa fie o asemenea persoana.Doar nu s-a cobori iisus si sa-ti spuna tie credinciosul "Eu sunt fiul Tatalui", e total absurd.Dar un ateu nu crede in Dumnezeu, dar in bani crede? Sigur"Dar oare a vazut el vreo data 1 milion de euro?"Cred ca raspunsul la aceasta intrebare il stim cu totii.Si inca un exemplu bun pentru a atesta existenta lui Dumnezeu.De exemplu, curentul exista? Desigur, stim ca exista ca toata tehnologia functioneaza pe baza de curent.Dar oare il vedem? Puteti vedea curentul? Ei bine, se pare ca nu.
Exact asa se intampla si cu Dumnezeu sunt atatea semne ale creatiei, dar clar ca nu va veni El Insusi sa se arate unui ateu.Pace!

78 răspunsuri:
| Liviu a răspuns (pentru fuzzer):

Dar daca bagi degetul in priza, te corentezi? deci dovada exista, ce pot face sa il vad pe dumnezeu? sa ma omor? gandeste inainte.

| Kalla explică (pentru Liviu):

Ce traba are? Si nu trebuie sa te omori! Ca sa il simti pe Dumnezeu langa tine trebuie doar sa te rogi.Nu e complicat.
PS:nimeni nu L-a vazut vreo data pe Dumnezeu in afara de 4 ingeri.

| Mădă0611 a răspuns (pentru fuzzer):

Argumentul pe care zici ca il aduc ateii e inventat de crestini laughing, si poate unii atei chiar il folosesc pentru a va inchide gura.

De unde sa coboare Iisus? Si care sunt semnele creatiei?

| fuzzer a răspuns (pentru Mădă0611):

Draga mada, e vorba de putina credinta ce tie una, din cate observ eu iti lipseste, iar discutia asta poate continua pana la sfarsit.Si vrei semne ale creatiei...Tu,ai fi un exemplu, eu, omenirea mai bine spus, ca nu totul poate fi explicat cu stiinta, universul.Si sunt multe altele,dar mintea noastra este finita,tu ai mentalitate total gresita.Tu nu esti in stare sa intelegi anumite lucruri legate de divinitate, si cel mai simplu este sa te razvratesti, decat sa cercetezi, sa te documentezi, sa vezi si tu cum stau lucrurile.

| fuzzer a răspuns (pentru Liviu):

E vorba de credinta prietene.

| JustBlack92 a răspuns:

De la un timp se pune accent pe crestinism nu stiu de ce!, mai bine ati pune accent pe altceva.

Oky, superioritate, trecem peste, ca oricum alea nu sunt dovezi ca dumnezeul biblic exista, poate exista altul, in fine. De unde sa coboare Iisus?

Era o simpla gluma dusa spre absurd.Se preupune ca acolo sus, undeva este Dumnezeu, ingerii si chiar iisus.Deci te las pe tine sa ghicesti.

Pai eu nu stiu, zi tu, sus... unde? Cat de sus?

Nimeni nu stie, trebuie sa-i dau viata lui Hitler poate el stie.Ce intrebare penibila.

Pai daca intrebarea mea e penibila, raspunsul tau e si mai penibil. Tu ai zis "doar nu s-a cobori iisus si sa-ti spuna tie credinciosul". Deci, se pare ca tu esti inchis la minte, app de asta, cam multa judecata pentru un crestin adevarat smug, vrei sa vezi cum e iadul, sau ce?

Daca tu zici, ca-s inchis la minte, poate ca asa o fi.Eu ti-am dat doar un exemplu draga, ori tu chiar te astepti sa coboare ingerii si sfintii,, sa-ti spuna tie"uite existam, ne vezi?!"

Am intrebat de unde sa coboare. Ai zis ceva de coborat.

| crezy_6643 a răspuns:

Poate le frica ca nu suntem profesionisti '' uite toata lumea cauta ''iubire dragostea'' ce-a mare si fug in orase ca Paris, etc. sunt nefericiti finca nu nu nu vad nu stiu ce vor, e inlga ei, poate ca cuta lucruri perfecte { el avenit pentru noi}

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pentru ca tocmai aceste insulte si batjocuri sunt o parte din implinirea scrierilor sfinte.Si trebuie suportate aducand multumiri si laude lui D-zeu.

| Storcl a răspuns (pentru fuzzer):

Interesant raspuns.Eu sunt ateu.Tu de ce crezi ca exista dumnezeu? Dar nu vreau sa-mi spui "El exista si gata, pentru ca el este creatorul". Spune-mi un singur argument ca dumnezeu exista te rog

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru Jackul336):

Naspa,cam asta se intampla cand Dumnezeu este inteles gresit.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Iti dai seama ce retarzie se manifesta la ora actuala in soceitatea secolului XXI? Categorii?:))Crestini si atei? Doamnee parca suntem pe vremea Antichitatii :))) cu toate discriminarile ridicole.Ce-i cu razboiul asta retard? =)) SUNTEM OAMENI,nu crestini,atei,zoofili, gay, xenofobi, pedofili, necrofili s.a.m.d.Pe vremea Antichitatii daca nu ma insel erau tot categorii din astea sociale, sau ceva asemanator :)). Lumea nu s-a schimbat deloc de atunci.Tot la fel functioneaza lucrurile.:)) La servici, angajatii si sefii care fac ce vor cu ei :)). La scoala, tot felul de etichetari, cu animalele...

http://www.wowbiz.ro/......68199.html

Nu s-a schimbat nimic.Degeaba se lauda oamenii ca sunt manierati si ca animelele sunt animale :)), dupa mine e destul de clar cine sunt "animalele".