| Superior a întrebat:

De ce ateii (da,a devenit un cliseu pentru mine) prefera sa ateste pe Dumnezeu asa mult,ca si cum l-ar uri? Ok,poate li se pare ciudat daca nu pot fi convinsi sau n-au destule dovezi, dar de ce sa incerce sa converteasca si pe altii?

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce fac ateii? prefera sa ateste pe Dumnezeu asa mult, ce naiba e aia, omule pe tine cine incearca sa te converteasca? si ateul ala ce religie ti a propus ca sunt curios? omule a spune ca nu crezi in dumnezeu nu inseamna ura asa cum crestini nu il urasc pe TOR

| Jay1 a răspuns:

Ateii îl neagă pe Dumnezeu prin vorbe, şi credincioşii prin fapte?
Ateismul lui Bunuel este, asemeni ateismului tuturor catolicilor răzvrătiţi şi apostaţilor, hrănit de educaţia din care izvorăşte ura.

| Superior explică (pentru RAY):

Ti-l dau exemplu pe Delmo, suntserios.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Ce religie ti au propus?

Ateism,dar mai degraba il baga altora pe gat decat mie. Pe mine ma fac prost si idoctrinat ca stie ca nu pot sa ma convinga big grin

Ateismul este poziția că nu există zeități. Ateismul este opusul teismului,[8][9] cea mai generală formă a credinței în existența a cel puțin unei zeități.[9][10]

nu ti au propus nici o doctrina, dogma, credinta, religie

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Superior):

Si credinciosii de ce vor sa converteasca?

Asta era candva sau e valabil in putine cazuri, astazi o putem numi o religie.

Deci un crestin are mii de asa zise religi pentru zeii in care nu cred

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

1. Nici tu n-ai dovezi.
2. Si tu incerci sa-i convertesti pe altii.
C: Ipocrizie si din partea ta.

| mentholinks a răspuns:

Pentru ca ei cred ca asta e adevarul. Si tu prin intrebarile si raspunsurile tale crezi ca detii adevarul si incerci sa-i convertesti pe altii. Problema e ca nici tu nici ei nu aveti nicio dovada doar aceleasi argumente expirate pe care le tot expuneti sub diferite moduri. Deci faceti aceeasi mizerie.

| Superior explică (pentru mentholinks):

Ok,sa inteleg ca cei care cred ca pamantul e plat sunt la fel de mizerabili si au aceeasi dreptate ca cei care cred ca e rotund?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu imi bag *** in voi, toti religiosii pamantului! Ce parere ai despre asta?

| mentholinks a răspuns (pentru Superior):

Ce treaba are una cu alta? Ca Pamantul e rotund sunt atatea dovezi, ca exista Dumnezeul crestin sau viata dupa moarte niciuna.

| Superior explică (pentru mentholinks):

"ca exista Dumnezeul crestin sau viata dupa moarte niciuna"
Asta doar va place sa credeti.

| mentholinks a răspuns (pentru Superior):

Ba din contra. Voua va place sa credeti ca argumentele voastre ar fi dovezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare din noi il cam indemnam pe celalalt la ceva la care noi credem ca avem raspunsul. La fel ca si ateii si crestinii incearca sa ii converteasca pe altii, ei singuri neavand dovezii suficiente sau ma rog avandule dar fiind prea orbii sa le vada.
Ei nefiind siguri pe ei ca lucrurile stau asa, nesimtind ceva, fara sa traiasca ceva, majoritatea privind lucrurile foarte material si nedorindusi cu adevarat sa cunoasca mai mult. Totusi si ei incearca sa il "ajute" pe celalalt.

Nu trebuie sa citesti ceva, sa auzi de vreo religie, de un anumit Dumnezeu, ca sa incepi sa te gandesti cu iubire la originea ta, sa iti pui tot felul de intrebari. Daca cineva chiar isi doreste sa cunoasca, acela va si cunoaste in cele din urma.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns (pentru Superior):

Cliseu.
Ca tot m-am pomenit bagat in varza.
Poti sa crezi si in unicorni verzi pe pereti. Putin ma intereseaza daca tu sau Dumnezeu existati. Chiar acum pot vorbi doar cu un zombie, nu?
Cu cat crezi mai mult in anumite lucruri cu atat iti pot fi mai usor zburate de sub picioare!

P.S Nu sunt ateu si ar fi tare trist daca mai multi dintre voi, cei credinciosi, ar fi atei! Ateismul este pentru oameni inteligenti!