| Kalla a întrebat:

De ce ateii fac propaganda impotriva crestinilor? Stati in banca vostra si lasati lumea in pace! Trebuie sa convingeti mereu lumea ca voi stiti adevarul nu? Crestinul spune:tu faci cea ce vrei,daca eu am dreptate tu mergi in iad, asta e.Asta este responsabilitatea voastra.Ateul zice:Bai nu crede cre(s)tinule in mos craciun Dumnezeu ca nu exista,doar aberezi prostule! Ramai prost,esti nebun de legat! Credinta ta e de nebuni!

Daca noi crestinii gresim,este responsabilitatea noastra, nu a voastra.Nu sunteti parintii nostri sau nu mai stiu eu ce ca sa ne spuneti cum sa fim si la ce sa credem. Spuneti intr-una ca cica suntem indoctrinati dar poate ca asa am ales unii si poate asa ne place! Poate altora le place caldura si iubirea oferita de Dumnezeu.Sunteti doar niste propagandisti cu pozele voastre anti-crestine.Macar noi avem un loc special amenajat.Cine vrea sa fie "indoctrinat" sa vina la biserica.De voi e plin internetul unde umpleti mintea copiilor crestini ca sa fie de partea vostra si sa nu mai creada in Dumnezeu.

60 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Inca nu ai renuntat la TPU? laughing Da-te batuta, chiar nu mai are rost.

| Kalla explică (pentru sublime89):

Poate ai dreptate, cu anumite persoane chiar nu poti sa discuti.

| sublime89 a răspuns (pentru Kalla):

Exact. Deci n-o sa mai vii pe aici de maine?hee hee

Ba o sa vin. smug

Oh straight face Nu te lasi tu cu una cu doua laughing

| Mădă0611 a răspuns:

=)) daca voi crestinii nu sunteti siguri de ce afirmati, tineti-va pentru voi credintele, nu cred ca ai vazut atei in strada atacand si huiduind ceva ce cred ei ca e imoral sau satanist (cipul 666, buhuhu), indoctrinati-va copiii vostri si tot neamul, ateii daca si le-ar tine, ar muri lumea, pentru ca bolile sunt urmari firesti ale pacatelor, deci il sfidezi pe dumnezeu daca mergi la doctor (fie el si crestin, de fapt e pacatos, sfidator) si/sau iei medicamente. :> La fel daca asculti prognoza meteo. Si app, eu vad mai multi crestini care fac propaganda decat atei, mai ales ca un ateu nu se simte injurat in ultimul hal daca ii spui ca pentru tine exista dumnezeu, si nici nu umba din usa in usa http://i.imgur.com/6HkUBbk.jpg :)) cu teoria evolutiei.

Mnu devil

| Kalla explică (pentru Mădă0611):

Sunt impotriva martorilor lui Iehova pentru ca ma enerveaza toata ziua pe la usa! Eu ma duc la doctor, citesc horoscopul si ma uit la meteo.Chestiile astea vi le inventati voi ca-s sataniste.In Biblie nu scrie ca-s sataniste numai ca voua va place sa inventati hestii ca sa puneti crestinismul sub o lumina rea.

| Mădă0611 a răspuns (pentru sublime89):

N-a inteles ce ai zis laughing
Oricum, nu e prima crestina care ameninta ca pleaca de aici, cand cineva a facut acelasi lucru imi imaginam un dialog emotionant :')
- weeee, mamiiii, copiiiiiii de pe TPU nu ma lasa sa par destept, ce sa faaaaac?
- ameninta-i ca pleci si fratii tai o sa incerce sa te convinga sa ramai, apoi o sa iti ia apararea si o sa iti dea dreptate la orice prostie debitezi, asa o sa te simti inteligent
- da, mami, asa o sa fac love struck
Si asa a si fost laughing Nu intreba cine ca n-o sa spun.

| 22SWAG22 a răspuns:

Dati sperante false oamenilor, si ii indoctrinati si pe altii, daca crezi, taci din gura, nu-i zi tu la unu care i-a murit un parinte : ''Lasa, are Dumnezeu grila de el/ea'' fara nici o dovada, numa prosti faceti.

| Kalla explică (pentru Mădă0611):

Ma plictisesc si eu de aia am revenit laughing

| Kalla explică (pentru 22SWAG22):

Bine atunci spun pe limba ateilor: o sa il manance viermii sub pamant.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Kalla):

rolling on the floor nimic nu e satanist, asa cum nimic nu e divin/sfant, dar daca e s-o luam logic, mersul la doctor e sfidare, uite de ce: ai pacatuit si dumnezeu iti da o boala prin care iti platesti greselile, si pe care o sa ti-o ia cand ai terminat de platit, dar tu fugi la doctor si te vindeca, probabil cu puterea lui satan, ca pacatul inca nu l-ai spalat. smug
Despre horoscop intreaba crestinii smug, de meteo ziceam pentru ca "nimeni nu stie gandurile lui dumnezeu", doar ca uite ca le stiu, si-o fi bagat satan coada pe acolo thinking, iar martorii lui iehova sunt crestini, si oberv ca nu doar ei explodeaza de nervi si indignare cand raspunzi cu "nu" la intrebarea "crezi in umnezeu?", dupa care incep cu basmul ca sa convinga lumea ca ei detin adevarul si ca vai ce naspa esti daca nu ai un prieten imaginar.

| sublime89 a răspuns (pentru Mădă0611):

Ok laughing Oricum, lasa c-o sa vezi tu ca imediat o sa ramanem numai noi ateii pe aici la categoria astahee hee Ii exasperam pe toti crestinii pana se lasawinking

O sa regreti tuhee hee

Vai ce rau esti, imi tremura chilotii de frica raised eyebrows

Stiu, chiar asta intentionamhee hee O sa-ti fac viata un iad daca mai stai pe aici laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru sublime89):

Nu-i fain, crestinii sunt sarea si piperul, aaaa, comedia si basmulhee hee

Esti varza.

| RAY a răspuns:

Tu crestina nu esti asta e sigur asa ca nu vb in numele crestinilor

| Kalla explică (pentru RAY):

Sunt crestina, paganule23tm.Stii ce nasol e sa auzi lumea ce te crede atee and esti crestina? Azi trei crestini de pe religie au rezut ca-s atee.Nu este o senzatie prea plauta asa a nu inepe si tu.

| 22SWAG22 a răspuns (pentru Kalla):

Macar spui ce sti cu siguranta...

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Da cu numele, daca esti crestina zi-mi care procroc in vt vb de mesia?

| Kalla explică (pentru RAY):

Iti spun drept fara sa caut pe Google...nu stiu. Daca nu ma crezi crestina pe mine nu ma intereseaza.Este doar parerea ta.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Eh, nu e vina lor, ci a extratereștrilor, klingonienilor, reptilienilor, a lui Yeti și a monstrului din Loch Ness!

| M25M a răspuns:

Daca te referi la acest site si aceasta categorie este o ineptie acuzatia de propagandism... este un site public unde fiecare poate posta chestiuni ce tin de un anumit topic.
Daca te referi la internet in general eu iti raspund: Hai zau? Dar propaganda crestina... sau sa nu-mi zici ca ateii au inceput?

| Hombre a răspuns:

Amin. Mai culcate si tu, copiii dorm de mult si tu iti vanturi chiloti pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine ca mai vezi si alte opinii dupa atata manipulare a crestinismului! Daca nu intram pe acest site probabil ramaneam in acel somn al crestininatati! Ateii m-au mai desmeticit! Nu sunt de acord cu ei in totlitate dar fiecare re opinii si fiecare are dreptul sa le expuna!