=)) daca voi crestinii nu sunteti siguri de ce afirmati, tineti-va pentru voi credintele, nu cred ca ai vazut atei in strada atacand si huiduind ceva ce cred ei ca e imoral sau satanist (cipul 666, buhuhu), indoctrinati-va copiii vostri si tot neamul, ateii daca si le-ar tine, ar muri lumea, pentru ca bolile sunt urmari firesti ale pacatelor, deci il sfidezi pe dumnezeu daca mergi la doctor (fie el si crestin, de fapt e pacatos, sfidator) si/sau iei medicamente. :> La fel daca asculti prognoza meteo. Si app, eu vad mai multi crestini care fac propaganda decat atei, mai ales ca un ateu nu se simte injurat in ultimul hal daca ii spui ca pentru tine exista dumnezeu, si nici nu umba din usa in usa http://i.imgur.com/6HkUBbk.jpg :)) cu teoria evolutiei.
Sunt impotriva martorilor lui Iehova pentru ca ma enerveaza toata ziua pe la usa! Eu ma duc la doctor, citesc horoscopul si ma uit la meteo.Chestiile astea vi le inventati voi ca-s sataniste.In Biblie nu scrie ca-s sataniste numai ca voua va place sa inventati hestii ca sa puneti crestinismul sub o lumina rea.
N-a inteles ce ai zis
Oricum, nu e prima crestina care ameninta ca pleaca de aici, cand cineva a facut acelasi lucru imi imaginam un dialog emotionant :')
- weeee, mamiiii, copiiiiiii de pe TPU nu ma lasa sa par destept, ce sa faaaaac?
- ameninta-i ca pleci si fratii tai o sa incerce sa te convinga sa ramai, apoi o sa iti ia apararea si o sa iti dea dreptate la orice prostie debitezi, asa o sa te simti inteligent
- da, mami, asa o sa fac
Si asa a si fost Nu intreba cine ca n-o sa spun.
Dati sperante false oamenilor, si ii indoctrinati si pe altii, daca crezi, taci din gura, nu-i zi tu la unu care i-a murit un parinte : ''Lasa, are Dumnezeu grila de el/ea'' fara nici o dovada, numa prosti faceti.
nimic nu e satanist, asa cum nimic nu e divin/sfant, dar daca e s-o luam logic, mersul la doctor e sfidare, uite de ce: ai pacatuit si dumnezeu iti da o boala prin care iti platesti greselile, si pe care o sa ti-o ia cand ai terminat de platit, dar tu fugi la doctor si te vindeca, probabil cu puterea lui satan, ca pacatul inca nu l-ai spalat.
Despre horoscop intreaba crestinii , de meteo ziceam pentru ca "nimeni nu stie gandurile lui dumnezeu", doar ca uite ca le stiu, si-o fi bagat satan coada pe acolo , iar martorii lui iehova sunt crestini, si oberv ca nu doar ei explodeaza de nervi si indignare cand raspunzi cu "nu" la intrebarea "crezi in umnezeu?", dupa care incep cu basmul ca sa convinga lumea ca ei detin adevarul si ca vai ce naspa esti daca nu ai un prieten imaginar.
Eh, nu e vina lor, ci a extratereștrilor, klingonienilor, reptilienilor, a lui Yeti și a monstrului din Loch Ness!
Daca te referi la acest site si aceasta categorie este o ineptie acuzatia de propagandism... este un site public unde fiecare poate posta chestiuni ce tin de un anumit topic.
Daca te referi la internet in general eu iti raspund: Hai zau? Dar propaganda crestina... sau sa nu-mi zici ca ateii au inceput?
Numai el este de vina. http://images3.wikia.nocookie.net/......2/Jawa.jpg
tipaalexandruu întreabă: